Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Rólunk

 

Rövid Bemutatkozás

Kedves Látogató! 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését. Mindenek előtt, üdvözöljük oldalunkon! :)

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

Webshopunk 2018 óta foglalkozik szoftver termékek értékesítésével, valamint ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Szakembereink többéves tapasztalattal rendelkeznek az informatika területén. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldást nyújtsunk, folyamatosan fejlesztjük szakértői tudásunkat és szélesítjük szolgáltatásainkat.

Számunkra az Ön kényelme és elégedettsége mindennél fontosabb. Rendelkezésére állunk minden olyan technikai kérdésben vagy kihívásban, amivel szemben állhat. Legyen az szoftver telepítés, konfiguráció, vagy esetlegesen hiba elhárítás, mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek mindent zökkenőmentesen megoldani. Az ügyfeleink számára nyújtott támogatásunkra büszkék vagyunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen.

Ha nem sikerülne a megvásárolt szoftvert használatba venni, úgy 30 napon belül a rendelés megérkezésétől számítva csere vagy akár pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk! Így biztosítjuk, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek, és a legjobb szolgáltatásban részesüljenek. Az általunk biztosított garanciáról itt olvashat bővebben. 

Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat. Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett vásárlóink körében üdvözölhetjük! Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van, bátran keressen minket az alábbi e-mail címen: info@finominfo.hu.

Eddigi Eredményeink

Mérföldkövek Statisztikák
Regisztrált Vásárlók 1.200+
Teljesített Megrendelések 12.500+
Eladott Szoftverek 30.000+