Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Rendelés Menete

 

1.- Regisztráció

A regisztráció nem feltétel a rendeléshez, de az adatok a számlázáshoz, szállításhoz, szükségesek. Akár regisztrál akár nem, kérjük figyeljen adatainak pontos megadására.

2.- Termékek kiválasztása

Válassza ki a terméket/termékeket amelyeket szeretne megrendelni, tegye őket a kosárba, amint kész van, válassza ki a kosarát, a kosár oldalon még módosíthatja megrendelését.

3.- Megrendelés 

A kosár menüpontban, miután ellenőrizte hogy a megfelelő termékek megtalálhatóak kosarában, kattintson a megrendelés gombra.

Válassza ki az önnek megfelelő szállítási módot majd lépjen tovább.

Válassza ki a fizetési módot majd lépjen tovább.

Ellenőrizze az adatokat, és ha egyéb kérése van, kérjük közölje a megjegyzés fülben, ezt követően, kattintson a "Megrendelem" Gombra.

4.- A megrendelést kővetően

Sikertelen Bankkártyás fizetés esetén nem kell aggódnia, a megrendelést adott idő után töröljük a rendszerből, nem keletkezik fizetési kötelezettsége, ilyen esetben kérjük kisérelje meg újra leadni megrendelését, akár azonnal.

Amennyiben esetleg nem kap értesítést, vagy nem találja a rendelését, vagy ha bármi egyéb probléma adódna, abban az esetben kérjük keressen meg minket: elérhetőségeink.