Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter
38 208 Ft 
17 990 Ft

Windows Server 2016 DataCenter

Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

53
38 208 Ft 
17 990 Ft
Kezdete: 2023.10.03   Vége: 2023.10.06
Kedvezmény: 53
Akciók 20 218 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Részletek

Leírás

 

A Windows Server 2016 Datacenter Edition a magasan virtualizált szoftver legújabb verziója, amely privát és hibrid felhőkörnyezetek számára készült. Az adatközpontja automatizált és rugalmas operációs rendszerrel futtatható, és hozzáférhet a Microsoft Azure adatközpontokban található ugyanazokhoz a felhőhatékony funkciókhoz. A felhasználók a meglévő alkalmazásokat felhőalapú megoldásokká változtathatják, és segíthetnek a fejlesztőknek újak létrehozásában a konténerek, a mikroszolgáltatások és a Nano Server segítségével.

Hatékony eszközök az időmegtakarításhoz és a költségek csökkentéséhez

A Windows Server 2016 egy megerősített biztonsági csomaggal is segít megelőzni a rendszer ellen irányuló rosszindulatú támadásokat, amely szintén megelőző intézkedésként észlel minden gyanús tevékenységet. A felhasználók a meglévő alkalmazásokat felhőalapú megoldásokká változtathatják, és segíthetik a fejlesztőket új alkalmazások létrehozásában a konténerek, a mikroszolgáltatások és az új Nano Server segítségével. Az adatközpont futtatható egy automatizált és rugalmas operációs rendszerrel, és hozzáférhet a Microsoft Azure adatközpontokban található ugyanazokhoz a felhőhatékony funkciókhoz.

Nano Server

A Nano Server 92 százalékkal kisebb telepítési területtel büszkélkedhet, mint a Windows Server grafikus felhasználói felület (GUI) telepítési opciója.

Beépített konténerek

Fejlesszen és kezeljen agilitással a Windows Server és a Hyper-V tárolóknak köszönhetően

Hozzáadott biztonsági rétegek

Fokozza a biztonságot és csökkentse a kockázatokat a beépített védelem több rétegével

Új telepítési lehetőségek

Növelje a rendelkezésre állást és csökkentse az erőforrás-felhasználást a könnyű Nano Server segítségével

Erősítse meg biztonságát

Segítsen megelőzni a rosszindulatú támadásokat, és észlelni a gyanús tevékenységeket, ahol ez fontos: az operációs rendszer és a terhelések.

Költséghatékony tárolás

Rendelkezésre álló, skálázható, szoftver által definiált tárolók építése és a költségek csökkentése

Gyorsabb válaszadás gyors hálózati léptékkel

Helyezze át a hálózati vezérlő réteget hardverről szoftverre. A munkaterhelések automatikus kiegyenlítése és elmozdítása kapcsolók beállítása nélkül.

Növelje az alkalmazások elszigeteltségét

Segítsen megvédeni a tárolóalapú alkalmazásokat a Hyper-V tárolókkal. Az elosztott tűzfal, egy szoftver által meghatározott hálózati képesség segítségével vezérelheti a virtuális gépek belső és külső hálózati forgalmát.

Készítsen felhő- és hibrid alkalmazásokat

Kombinálja a tárolók előnyeit a Nano kiszolgálóval, az Azure Service Fabric és a Windows Server szolgáltatással a valódi üzleti mozgékonyság érdekében a felhőben natív alkalmazásokban.

Jellemzők

 • Nano Server. A Nano Server 92 százalékkal kisebb telepítési területtel büszkélkedhet, mint a Windows Server grafikus felhasználói felület (GUI) telepítési opciója.
 • Beépített konténerek. A meglévő alkalmazásokat olyan tárolókba helyezheti át, amelyekben alig vagy egyáltalán nem történik kódváltozás. Engedélyezze az „egyszer ír, futtassa bárhol” alkalmazásokat a helyszíni, bármely felhőbe vagy hibrid architektúrában tárolókkal történő telepítéshez. Ez a fejlesztés, a teszt és a gyártás közötti következetesség.
 • Árnyékolt virtuális gépek.
 • Növelje az alkalmazások elkülönítését a Hyper-V tárolókkal.
 • Hozzáadott biztonsági rétegek.
 • Linux biztonságos indítás.
 • Rugalmas fájlrendszer (ReFS).
 • Active Directory összevonási szolgáltatások (ADFS).
 • A biztonság fokozása a Windows Server 2016 segítségével.
 • Védje a rendszergazdai hitelesítő adatokat a Credential Guard és a Remote Credential Guard használatával.
 • Gyorsan észlelje a biztonsági fenyegetéseket a Microsoft Operations Management Suite Insights és Analytics eszközök segítségével a riasztások és a jelentések beállításához.
 • Futtassa az aktuális alkalmazásokat egy biztonságos, szoftver által definiált anyagon anélkül, hogy módosítaná őket. Használja ki a szövet biztonságának és hatékonyságának fokozott előnyeit.
 • Növelje a hatékonyságot és az agilitást egy szoftver által definiált adatközpont segítségével. Keverje össze a fizikai és virtuális infrastruktúrákat a szoftver által meghatározott számítási, tárolási és hálózati technológiák révén.
 • Gyorsabban innoválhat, ha alkalmazásokat épít a Windows Server rendszerre, modern DevOps környezettel. Hozzon agilitást, méretarányt és biztonsági előnyöket a meglévő alkalmazásokhoz, miközben a felhőre optimalizált új generációs alkalmazásokat épít.
 • Futtassa az aktuális alkalmazásokat egy biztonságos, szoftver által definiált anyagon anélkül, hogy módosítaná őket. Használja ki a szövet biztonságának és hatékonyságának fokozott előnyeit.
 • Készítsen felhő- és hibrid alkalmazásokat a Nano szerver, az Azure Service Fabric és a Windows Server használatával a valódi üzleti mozgékonyság érdekében a felhőben natív alkalmazásokban.

Hasonlítsa össze a Windows Server 2016 kiadásait

Funkció Alapvető tudnivalók Alapértelmezett Adatközpont
A Windows Server alapvető funkciói
OSE / Windows Server tárolók Hyper-V izolációval 2 Korlátlan
Windows Server tárolók
Fogadó gyám szolgáltatás
Nano Server

 

Szükséges szoftverbiztosítás

 

Szükséges szoftverbiztosítás

Tárolási funkciók, beleértve a közvetlen tárolóhelyeket és a tároló replikát
Árnyékolt virtuális gépek
Hálózati verem
Engedélyezési modell Speciális szerverek Magalapú Magalapú
CAL követelmények Nincs szükség CAL-ra Windows Server CAL Windows Server CAL

 

A Windows Server 2016 Datacenter segítségével a felhasználók hozzáférést kapnak olyan szolgáltatásokhoz, mint a szerver virtualizálása, a tárolás, a szoftver által meghatározott hálózatok, a webalkalmazás platformjai, a szerverkezelés és az automatizálás, az információvédelem, a virtuális asztali gépek és még sok más. A Microsoft egyik legújabb, 2016-os szolgáltatása a Nano Server, a Windows Server 2016 fej nélküli telepítési opciója, és 93% -kal alacsonyabb VHD-méretű, mint a Windows Server.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek