Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year
Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year
223,08

Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year

Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year
Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year
Microsoft Office 365 Home - 6 Users PC/MAC EUROPE - 1 year

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

223,08
Bonusové body: 2,23 €
Podrobnosti

Office 365 – ismert megoldások teljesen új kiadásban

Office 365

Az Office 365 egy univerzális szolgáltatás, amely javítja mind a kisebb, mind a nagyobb cégek működését. A megoldás lehetővé teszi a munkavégzést tetszőleges helyen és minden berendezésen. Biztosítja az adatok védelmét, az irodán kívül is. A kiválasztott verziótól függően a szolgáltatás lehetővé teszi a Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Access vagy Publisher alkalmazások használatát. Az Office 365 biztosítja az Exchange Online (üzleti posta), a SharePoint Online (fájlok megosztása) szerverszolgáltatásokhoz való hozzáférést.

Exchange Online

Exchange Online

Az Office 365 egy profi üzletiposta is, amelyben soha nincs helye a spameknak. Az Exchange Online lehetővé teszi a munka hatékonyságának fokozását, javítja az irányítást, mivel idomul az egyedi igényekhez, és biztosítja a szervezet biztonságát. A számítógépen, illetve a mobil berendezésen telepített online verziójú Outlook alkalmazásnak köszönhetően az üzenetekhez, beszélgetésekhez, feladatokhoz és ütemtervekhez különböző berendezésekről és tetszőleges helyről hozzá lehet férni. Válaszd az Exchange Online-t, és dolgozz hatékonyabban!

OneDrive For Business

OneDrive For Business

Egy helyen a céges dokumentumok? Ez lehetséges az OneDrive For Business-szel. A virtuális lemezen biztonságosan tárolhatod a fájlokat. Mind az OneDrive, mind a SharePoint Online webhelyek rendelkeznek saját tartalék másolatokkal a Microsoft szervereken. A dokumentumokhoz minden időben és tetszőleges helyről hozzá lehet férni, és a berendezéseiddel való szinkronizálásnak köszönhetően a fájlok mindig aktuálisak, még offline munkavégzés esetén is.

SharePoint Online

SharePoint Online

Az osztályok vagy a munkacsoportok munkájának megszervezése még soha nem volt ilyen könnyű. A webhelyek gyors és problémamentes létrehozása a SharePoint Online szolgáltatásban növeli a munka hatékonyságát. A projektekkel kapcsolatos együttműködés lehetőségén kívül ez az alkalmazás megkönnyíti a dokumentumok - számlák, nyomtatványok vagy akár szabadságkérelmek - áramlását. A dokumentumok megosztása a többi dolgozóval, továbbá az információkhoz való hozzáférés internetes böngésző és mobil berendezések szintjéről megkönnyíti a projektek megvalósítását. A webhelyeken, a dokumentumkönyvtárakon kívül különböző alkalmazások is elhelyezhetők, pl. időtengely a feladatokkal, vitatábla, fórum, sőt még dedikált postafiók is naptárral!

Biztonsági garancia

Az Office 365 biztosít arról, hogy adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. A megoldás lehetővé teszi az adatok backupját és a törölt fájlok vagy üzenetek helyreállítását. Lehetővé teszi továbbá a kettős beléptetés (Multi-Factor Authentication) beállítását. A szolgáltatás rendelkezik ISO/IEC 27001:2005 tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy megfelel az információ-biztonsági standardokra vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A Microsoft az első olyan cég, amely szolgáltatásaira tanúsítványt kapott a felhőben tárolt személyi adatok védelméről szóló ISO 27018 szabványnak való megfelelésről. Az Office 365-t további rendszeres külső auditoknak vetik alá.

SÚHRN
...
OBSAH BALENIA
  • Softvérový kľúč
  • Doklad o kúpe (faktúra)
  • Stiahnite si inštalačný súbor
POŽIADAVKY NA SYSTÉM
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Grafika:
< /td >
Grafický procesor DirectX 9 s ovládačom WDDM 1.0
Miesto na pevnom disku:
Pamäť:
1 GB RAM (32-bit);
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor
Podobné výrobky