Microsoft Visual Studio 2019 Professional

A Microsoft Visual Studio 2019 vitathatatlanul a legfejlettebb integrált fejlesztői környezet (IDE), amely ma elérhető a programozók számára.

Gyorsabban nyújtson minőségi alkalmazásokat

Visual Studio Professional

Gyorsabban készítsen intelligensebb alkalmazásokat


Az új funkciók, például az élő függőség-érvényesítés, segítenek a DevOps fejlesztési folyamatának korábbi szakaszában. Ezenkívül a népszerű funkciók, például a kódnavigáció, az IntelliSense, a refaktorálás és a kódjavítások fejlesztései időt és energiát takarítanak meg, nyelvtől és platformtól függetlenül.

Minőségi mobilalkalmazások szállítása


A Xamarin fejlett hibakeresési, profilalkotási eszközeivel és egységteszt-generáló funkcióival minden eddiginél gyorsabban és könnyebben készíthet, csatlakoztathat és hangolhat natív mobilalkalmazásokat Androidra, iOS-re és Windows-ra. Dönthet úgy is, hogy mobilalkalmazásokat fejleszt az Apache Cordova segítségével, vagy C ++ platformokon átívelő könyvtárakat épít.

Készítse el ideális IDE-jét

Egy vadonatúj munkaterhelés-alapú telepítő optimalizálja a telepítést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megvan, amire szüksége van, és semmi sem.

Visual Studio Professional
Visual Studio Professional

Hamarabb megtalálja és javítsa a hibákat
_____

A teljes hibakeresési és tesztelési tapasztalat tovább bővült, hogy segítsen a problémák mielőbbi megtalálásában és kezelésében. Az olyan funkciók, mint a Live Unit Testing, a Exception Helpers és a Run to Click szigorítják a DevOps ciklust a regressziós kockázatok csökkentésével és az új hibák azonnal kiváltó okának feltárásával.
Visual Studio Professional

Teljesítményre optimalizált
_____

A Visual Studio rengeteg teljesítménynövelést tartalmaz a mindennap használt alapvető funkciókhoz. Szintén észrevehetően gyorsabb indítási időt, alacsonyabb memóriaterületet és nagyobb reagálóképességet fog elérni a fejlesztés teljes életciklusán keresztül.
Visual Studio Professional

Integráció a felhővel
_____

A beépített eszközök átfogó integrációt biztosítanak az összes .NET Core, Azure alkalmazással, szolgáltatással, Docker tárolóval és egyebekkel. A tapasztalat annyira zökkenőmentes, hogy úgy érzi, mintha az Azure adatközpont belsejéből dolgozna.

Maradjon a görbe előtt

Visual Studio Professional

Képzéshez való hozzáférés
_____

Élvezze a felső partnerek képzéséhez való kiegészítő hozzáférését, beleértve a Pluralsight és az Opsgility szolgáltatást vállalati és professzionális ügyfelek számára.
Visual Studio Professional

Hozzáférés a szoftverlicencekhez
_____

Bizonyos partnerektől - például a Parallels és a SyncFusion - is hozzáférhet szoftverlicencekhez.
Visual Studio Professional

Szintbe emelni a nyelvet


A Visual Studio továbbra is befektet a legújabb programozási nyelvek támogatásába. Akár C #, Visual Basic, C ++, TypeScript, F #, akár harmadik féltől származó nyelvekkel dolgozik, mint például a JavaScript, az első osztályú funkciótámogatást megtalálja a teljes fejlesztési élményben.

Gyorsabb szoftver szállítása

A Visual Studio Team Services és a Team Foundation Server szerverrel együtt zökkenőmentesen szállíthat szoftvereket bármely megcélzott platformra.
____________________

Teszt az IDE-n belül
_____

A Xamarin tesztrögzítő a Xamarin tesztfelhővel együtt több ezer fizikai eszközzel tesztelhet közvetlenül az IDE-n belül.

Automatizálja az adatbázis-telepítéseket
_____

Bővítse a DevOps folyamatokat az SQL Serverre a Redgate Data Tools segítségével, és biztonságosan automatizálja az adatbázis-telepítéseket a Visual Studio segítségével.
Visual Studio Professional

Hatékony együttműködés


Bármely szolgáltató, például a Visual Studio Team Services, a Team Foundation Server vagy a GitHub által üzemeltetett csapatprojektek közvetlen kezelése. Vagy használja az új Bármely mappa megnyitása funkciót, és gyakorlatilag bármilyen kódfájlt azonnal megnyithat és együtt dolgozhat vele, anélkül, hogy körülötte lenne hivatalos projekt vagy megoldás.