Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Panda Dome Essential - 1 User 1 year
Panda Dome Essential - 1 User 1 year
12,56

Panda Dome Essential - 1 User 1 year

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

12,56
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji

Leírás

A Panda Dome Essential leváltotta a Panda Vírusirtó Pro-t. Most új, biztonságos funkciókkal és eszközökkel van ellátva, amelyek egyszerûen kezelhetõ és intuitív védelmet nyújtanak a számítógép számára. Alapvető védelmet nyújt hackerek, vírusok, férgek, trójaiak, adathalászok és újoncok stb. Ellen. Figyelheti az e-maileket és mellékleteket, az azonnali üzenetküldő szolgáltatáson keresztül elküldött fájlokat és weboldalakat is.


A telepítés után megfeledkezhet a vírusokról, a kémprogramokról, a rootkitekről, a hackerekről és az online csalásokról. A Panda Dome Essential segítségével valós időben élvezheti a legújabb kártékony programok elleni védelmet. Ezenkívül biztonságot nyújt az Android Eszköz számára is.


A felület könnyen használható egyetlen főablakkal, amely megmutatja az aktuális biztonsági állapotot és a beolvasott fájlok teljes számát. Hozzáférést biztosít a szkennerhez, a Vírusirtóhoz, a tűzfalhoz, az alkalmazásvezérléshez, a folyamatmonitorhoz és a többi modulhoz is. Mindegyik külön csempeként jelenik meg.


Panda Dome Essential


Panda Dome Essential


Főbb jellemzők:


A Vírusirtó véd a vírusok, a ransomware és a rosszindulatú programok ellen.
A tűzfal biztosítja a biztonságot a hackerek ellen.
A Biztonságos Böngészés megvédi a felhasználókat, miközben az Internet
Process Monitor böngészés közben elemzi a rendszer háttérfolyamatait.
A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyilvános hálózatokon keresztül távolról biztonságosan hozzáférjenek az adatokhoz.
A Panda Dome Essential segítségével biztonságosan vásárolhat és böngészhet az interneten. Új, valós idejű védelmi technológiájának köszönhetően az új „Panda Vírusirtó Pro” biztonságosabb, gyorsabb és teljesebb, mint valaha. Ezzel megoszthatja fényképeit és videóit, online vásárolhat és bankolhat, elolvashatja kedvenc blogjait, vagy egyszerűen békésen és nyugodtan, teljes nyugalommal és megszakítás nélkül.


Ha a Panda Dome Essential programot szeretné konfigurálni, ahelyett, hogy az alapkivitelben szereplő készletkonfigurációval hagyná, akkor megteheti. Az alkalmazás lehetővé teszi a számítógép biztonságos módban történő elindítását és a kritikus helyzetekben történő fertőtlenítést.


A Panda Security felhőtechnológiája intelligens védelmi rendszert nyújt egy felhasználói közösségen alapulva, ahol mindenki hozzájárul. A számítógép mindig naprakész és teljesen védett lesz. 


 


Ez a termék egy online digitális kód. A megrendeléstől számított néhány munkaórán belül kézbesítjük regisztrált e-mail címére.

Podaci
CODE
654522132468
Összefoglaló
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Számla
  • Telepítési útmutató, letöltési linkkel
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Misljenje
Nemam misljenje o proizvodu
Hasonló termékek