Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter
340,48 RON

Windows Server 2016 DataCenter

Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter
Windows Server 2016 DataCenter

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

340,48 RON
Punct bonus: 3,4 RON
Descriere

Leírás

 

A Windows Server 2016 Datacenter Edition a magasan virtualizált szoftver legújabb verziója, amely privát és hibrid felhőkörnyezetek számára készült. Az adatközpontja automatizált és rugalmas operációs rendszerrel futtatható, és hozzáférhet a Microsoft Azure adatközpontokban található ugyanazokhoz a felhőhatékony funkciókhoz. A felhasználók a meglévő alkalmazásokat felhőalapú megoldásokká változtathatják, és segíthetnek a fejlesztőknek újak létrehozásában a konténerek, a mikroszolgáltatások és a Nano Server segítségével.

Hatékony eszközök az időmegtakarításhoz és a költségek csökkentéséhez

A Windows Server 2016 egy megerősített biztonsági csomaggal is segít megelőzni a rendszer ellen irányuló rosszindulatú támadásokat, amely szintén megelőző intézkedésként észlel minden gyanús tevékenységet. A felhasználók a meglévő alkalmazásokat felhőalapú megoldásokká változtathatják, és segíthetik a fejlesztőket új alkalmazások létrehozásában a konténerek, a mikroszolgáltatások és az új Nano Server segítségével. Az adatközpont futtatható egy automatizált és rugalmas operációs rendszerrel, és hozzáférhet a Microsoft Azure adatközpontokban található ugyanazokhoz a felhőhatékony funkciókhoz.

Nano Server

A Nano Server 92 százalékkal kisebb telepítési területtel büszkélkedhet, mint a Windows Server grafikus felhasználói felület (GUI) telepítési opciója.

Beépített konténerek

Fejlesszen és kezeljen agilitással a Windows Server és a Hyper-V tárolóknak köszönhetően

Hozzáadott biztonsági rétegek

Fokozza a biztonságot és csökkentse a kockázatokat a beépített védelem több rétegével

Új telepítési lehetőségek

Növelje a rendelkezésre állást és csökkentse az erőforrás-felhasználást a könnyű Nano Server segítségével

Erősítse meg biztonságát

Segítsen megelőzni a rosszindulatú támadásokat, és észlelni a gyanús tevékenységeket, ahol ez fontos: az operációs rendszer és a terhelések.

Költséghatékony tárolás

Rendelkezésre álló, skálázható, szoftver által definiált tárolók építése és a költségek csökkentése

Gyorsabb válaszadás gyors hálózati léptékkel

Helyezze át a hálózati vezérlő réteget hardverről szoftverre. A munkaterhelések automatikus kiegyenlítése és elmozdítása kapcsolók beállítása nélkül.

Növelje az alkalmazások elszigeteltségét

Segítsen megvédeni a tárolóalapú alkalmazásokat a Hyper-V tárolókkal. Az elosztott tűzfal, egy szoftver által meghatározott hálózati képesség segítségével vezérelheti a virtuális gépek belső és külső hálózati forgalmát.

Készítsen felhő- és hibrid alkalmazásokat

Kombinálja a tárolók előnyeit a Nano kiszolgálóval, az Azure Service Fabric és a Windows Server szolgáltatással a valódi üzleti mozgékonyság érdekében a felhőben natív alkalmazásokban.

Jellemzők

 • Nano Server. A Nano Server 92 százalékkal kisebb telepítési területtel büszkélkedhet, mint a Windows Server grafikus felhasználói felület (GUI) telepítési opciója.
 • Beépített konténerek. A meglévő alkalmazásokat olyan tárolókba helyezheti át, amelyekben alig vagy egyáltalán nem történik kódváltozás. Engedélyezze az „egyszer ír, futtassa bárhol” alkalmazásokat a helyszíni, bármely felhőbe vagy hibrid architektúrában tárolókkal történő telepítéshez. Ez a fejlesztés, a teszt és a gyártás közötti következetesség.
 • Árnyékolt virtuális gépek.
 • Növelje az alkalmazások elkülönítését a Hyper-V tárolókkal.
 • Hozzáadott biztonsági rétegek.
 • Linux biztonságos indítás.
 • Rugalmas fájlrendszer (ReFS).
 • Active Directory összevonási szolgáltatások (ADFS).
 • A biztonság fokozása a Windows Server 2016 segítségével.
 • Védje a rendszergazdai hitelesítő adatokat a Credential Guard és a Remote Credential Guard használatával.
 • Gyorsan észlelje a biztonsági fenyegetéseket a Microsoft Operations Management Suite Insights és Analytics eszközök segítségével a riasztások és a jelentések beállításához.
 • Futtassa az aktuális alkalmazásokat egy biztonságos, szoftver által definiált anyagon anélkül, hogy módosítaná őket. Használja ki a szövet biztonságának és hatékonyságának fokozott előnyeit.
 • Növelje a hatékonyságot és az agilitást egy szoftver által definiált adatközpont segítségével. Keverje össze a fizikai és virtuális infrastruktúrákat a szoftver által meghatározott számítási, tárolási és hálózati technológiák révén.
 • Gyorsabban innoválhat, ha alkalmazásokat épít a Windows Server rendszerre, modern DevOps környezettel. Hozzon agilitást, méretarányt és biztonsági előnyöket a meglévő alkalmazásokhoz, miközben a felhőre optimalizált új generációs alkalmazásokat épít.
 • Futtassa az aktuális alkalmazásokat egy biztonságos, szoftver által definiált anyagon anélkül, hogy módosítaná őket. Használja ki a szövet biztonságának és hatékonyságának fokozott előnyeit.
 • Készítsen felhő- és hibrid alkalmazásokat a Nano szerver, az Azure Service Fabric és a Windows Server használatával a valódi üzleti mozgékonyság érdekében a felhőben natív alkalmazásokban.

Hasonlítsa össze a Windows Server 2016 kiadásait

Funkció Alapvető tudnivalók Alapértelmezett Adatközpont
A Windows Server alapvető funkciói
OSE / Windows Server tárolók Hyper-V izolációval 2 Korlátlan
Windows Server tárolók
Fogadó gyám szolgáltatás
Nano Server

 

Szükséges szoftverbiztosítás

 

Szükséges szoftverbiztosítás

Tárolási funkciók, beleértve a közvetlen tárolóhelyeket és a tároló replikát
Árnyékolt virtuális gépek
Hálózati verem
Engedélyezési modell Speciális szerverek Magalapú Magalapú
CAL követelmények Nincs szükség CAL-ra Windows Server CAL Windows Server CAL

 

A Windows Server 2016 Datacenter segítségével a felhasználók hozzáférést kapnak olyan szolgáltatásokhoz, mint a szerver virtualizálása, a tárolás, a szoftver által meghatározott hálózatok, a webalkalmazás platformjai, a szerverkezelés és az automatizálás, az információvédelem, a virtuális asztali gépek és még sok más. A Microsoft egyik legújabb, 2016-os szolgáltatása a Nano Server, a Windows Server 2016 fej nélküli telepítési opciója, és 93% -kal alacsonyabb VHD-méretű, mint a Windows Server.

Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare