Microsoft Windows 10 Home

Ez a Windows 7 és a Windows 8 legjobb tulajdonságainak, a 7 asztali funkcióinak és a 8.1 néhány érintésbarát tulajdonságának a boldogsága.

Az eddigi legjobb Windows

A legnagyobb dolog a Windows 10-ben az, hogy Windows-nak érzi magát. A Windows 10 zökkenőmentesen működik minden eszközén.
____________________


MS Windows 10

Kiterjesztett Start menü

Visszatért a megszokott Start menü, amely gyors, egy kattintásos hozzáférést biztosít az emberek által leggyakrabban használt funkciókhoz és fájlokhoz, valamint új helyet kínál a kedvenc alkalmazásokkal, programokkal, személyekkel és webhelyekkel történő személyre szabáshoz.

A Windows rendszerben futó alkalmazások

A Windows Store alkalmazásai ugyanabban a formátumban nyílnak meg, mint az asztali programok. Átméretezhetők és áthelyezhetők, felül pedig címsorok találhatók, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy kattintással maximalizálják, minimalizálják és bezárják őket.


MS Windows 10

MS Windows 10

Snap fejlesztések

Akár négy alkalmazás is bepattintható ugyanazon a képernyőn egy új kvadráns elrendezéssel. A Windows más alkalmazásokat és programokat is megjelenít, amelyek további csattanásra futnak, és még okos javaslatokat is tesz a rendelkezésre álló képernyőterület kitöltésével más nyitott alkalmazásokkal.

Új feladat nézet gomb
_____

A tálcán található új feladatnézet gomb lehetővé teszi az összes megnyitott alkalmazás és fájl egy nézetét, lehetővé téve a gyors váltást és egy gombnyomással hozzáférést a felhasználó által létrehozott bármely asztali számítógéphez.

Több asztali számítógép
_____

Ahelyett, hogy túl sok alkalmazás és fájl fedne le egyetlen asztalt, könnyű létrehozni és váltani külön asztali számítógépeket különböző célokra és projektekre, akár munkahelyi, akár személyes használatra, akár mindkettőre.

Más funkciók

A Windows 10 a Windows 7 és a Windows 8 legjobb tulajdonságait ötvözi, így egyetlen kohéziós operációs rendszert hoz létre, és a Windows ezen verziója a számítógépek és a táblagépek közötti szakadék áthidalására szolgál.
____________________


MS Windows 10

Gyorsan
szerezhet ötleteket _____

A Windows Ink Workspace azonnal elérhető, bárhol is van, így nem kell aggódnia, hogy hiányzik egy ötlet. Gyorsan elérheti az Ink munkaterületet egy digitális toll kattintásával vagy közvetlenül a tálcáról.

MS Windows 10

Optimalizálja munkaterületét
_____

Rendezze el a képernyőt a kívánt módon, egyszerűen kezelhet több Office-alkalmazást és dokumentumot egy képernyőn, és könnyedén bepattinthat akár négyet is a munkaterület optimalizálásához.

MS Windows 10

A gyorsabb és biztonságosabb böngésző
_____

A Microsoft Edge a modern internetre optimalizált gyorsabb, biztonságosabb böngésző, de mégis kompatibilis a régi alkalmazásokkal és webhelyekkel. Írjon vagy gépeljen közvetlenül a weboldalakon, és ossza meg jelöléseit másokkal. A zavaró tényezők eltávolításához használja az olvasási nézetet. Ráadásul a Netflix kristálytiszta 4K Ultra HD felbontásban játszik.

MS Windows 10

Az Ön személyes digitális asszisztense
_____

A Cortana értesíthet a találkozókról és a határidőkről, javaslatot tehet a közelgő megbeszélésre szükséges dokumentumokról, és szinkronizálhatja a csoport naptárát. Listákat hozhat létre, módosíthat és nyithat meg csak a hangjával.

Biztonság


MS Windows 10

Beépített vírusvédelem
_____

A beépített vírusvédelem révén a Windows Defender a kombinált folyamatok segítségével megvédi készülékét a kifinomult fenyegetések ellen a ransomware azonosítása és blokkolása érdekében. Az automatikus frissítések biztosítják a teljes és folyamatos védelmet a jelenlegi és a jövőbeli fenyegetések ellen.

MS Windows 10

Bejelentkezés: háromszor gyorsabb
_____

Kevesebb, mint 2 másodperc alatt jelentkezzen be Windows eszközeire a Windows Hello alkalmazással? Háromszor gyorsabb, mint egy jelszó. Az arc- vagy ujjlenyomat-felismerés azonnali hozzáférést biztosít, és mindig lehetősége van megtartani a PIN-kódot biztonsági másolatként.

rendszerkövetelmények

1 GHz-es
processzor

2 GB
RAM

16 GB szabad
merevlemez-terület

1366 x 768
képernyőfelbontás

DirectX 9 grafikus processzor WDDM illesztőprogrammal

Microsoft-fiók és internet-hozzáférés