Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Panda Dome Complete HUN (3 Device/1 Year) W01YPDC0E03
Panda Dome Complete HUN (3 Device/1 Year) W01YPDC0E03
259,22 RON

Panda Dome Complete HUN (3 Device/1 Year) W01YPDC0E03

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

259,22 RON
Punct bonus: 2,59 RON
Descriere

Leírás

A Panda Dome Complete felváltotta a Panda Globális Védelmet. Ez az új, naprakész biztonsági megoldás most új funkciókkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek egyszerûen használható és intuitív felületet, valamint szilárd védelmet nyújtanak számítógépe számára.

A telepítés után megfeledkezhet a vírusokról, a kémprogramokról, a rootkitekről, a hackerekről és az online csalásokról. A Panda Dome Essential segítségével valós idejű védelmet élvezhet a legújabb rosszindulatú programokkal szembeni fenyegetésekkel szemben, valamint biztonságot élvezhet Android-eszközén.

A Panda Dome Complete segítségével biztonságosan vásárolhat és böngészhet az interneten. Új, valós idejű védelmi technológiájának köszönhetően az új „Panda Global Protection” biztonságosabb, gyorsabb és teljesebb, mint valaha. Ezzel megoszthatja fényképeit és videóit, online vásárolhat és bankolhat, olvashatja kedvenc blogjait, vagy egyszerűen békésen és teljes nyugalommal, megszakítás nélkül böngészhet az interneten.

Ha a Panda Dome Complete programot szeretné konfigurálni, nem pedig az alapértelmezett készlet konfigurációt, akkor megteheti. Az alkalmazás lehetővé teszi a számítógép biztonságos módban történő elindítását és a kritikus helyzetekben történő fertőtlenítést.

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete

Főbb jellemzők:

Az antivírus véd a vírusok, a ransomware és a rosszindulatú programok ellen.
A tűzfal biztosítja a biztonságot a hackerek ellen.
A Biztonságos Böngészés megvédi a felhasználókat az internet böngészése közben.
A Process Monitor elemzi a rendszer háttérfolyamatait.
A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyilvános hálózatokon keresztül távolról biztonságosan hozzáférjenek az adatokhoz.
A szülői felügyelet konfigurálja, hogy a gyerekek mihez férhetnek hozzá online.
Az adatvédelem és a jelszókezelő biztosítja, hogy az összes jelszó biztonságban legyen.
Az eszköz helye, a hangolás és a távirányító minden hordozható eszközt láthat és biztonságban tart.
A Panda Dome Complete tartalmazza az összes korábban említett funkciót, másokkal együtt, amelyek célja az Ön magánéletének védelme. Ez lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését és biztonságos tárolását, valamint a jelszavak kezelését. A fájlokat a ransomware támadások ellen is megvédheti, vagy ha úgy dönt, a helyreállítás lehetősége nélkül törölheti őket. A beépített felület olyan füleket tartalmaz, amelyek az egyetlen főablakból érhetők el.

A Panda Security felhőtechnológiája intelligens védelmi rendszert nyújt egy felhasználói közösségen alapulva, ahol mindenki hozzájárul. A számítógép mindig naprakész és teljesen védett lesz.

A Panda Dome Complete segítségével új, modernebb és intuitívabb felhasználói élményt élvezhet, amely jobban illeszkedik a legújabb operációs rendszerek és platformok által biztosítottakhoz. A Panda Dome Advanced nagyszerű tulajdonsága, hogy a használatához nem kell szakértőnek lenned; mindent megtesz érted. Egyszerűen telepítse és felejtse el a vírusokat és más fenyegetéseket. 

 

Ez a termék egy online digitális kód. A megrendeléstől számított néhány munkaórán belül kézbesítjük regisztrált e-mail címére.

Info produs
CODE
750071359278
Összefoglaló
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Számla
  • Telepítési útmutató, letöltési linkkel
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare