Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Microsoft Windows 10 Home 64bit HUN (1 User) KW9-00135
Microsoft Windows 10 Home 64bit HUN (1 User) KW9-00135
21,83

Microsoft Windows 10 Home 64bit HUN (1 User) KW9-00135

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

21,83
A vásárlás után járó pontok: 0,22 zł
Részletek
Microsoft Windows 10 Home (64bit) OEM változat
- magyar nyelvű -

Felhasználók száma: 1
Időkorlát: korlátlan
Fizikai forma: CD/DVD lemez

A Windows 10 annyira ismerős és könnyen használható, hogy szakértőnek érezheti magát benne. A Start menü visszatért egy bővített formában, ezenkívül áthozzuk rögzített alkalmazásait és kedvenceit, hogy ezek készen állva várják Önt.

Gyors az indítás és a felébresztés, több biztonsági funkcióval rendelkezik, és úgy terveztük, hogy működjön a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel.

A Windows Insider program rajongók egy globális közössége, akik imádják a Windowst, és szeretnének segíteni a jobbá tételében. Az Insiderek a legelső teszt verziók óta használják az operációs rendszert, és szerepet játszanak az alakításában. A visszajelzésük segített létrehozni az eddigi legjobb Windowst.

Az internet, amely épp úgy dolgozik, ahogy Ön!

A Windows 10 a Microsoft Edge elnevezésű, teljesen új böngészőt tartalmazza a jobb internetes élmény érdekében. Jegyzeteket írhat2 vagy gépelhet közvetlenül a weboldalakra, és megoszthatja azokat másokkal, online cikkeket olvashat zavaró hatások nélkül, és mentheti kedvenc olvasmányait, hogy később is könnyen elérhesse őket. A Cortana3 engedélyezésével pedig elvégezhet alapvető műveleteket – például foglalásokat intézhet, vagy értékeléseket olvashat – anélkül, hogy elhagyná az adott oldalt.

A párhuzamos munkavégzéssel több feladat készülhet el időben

Helyezzen el a kijelzőn könnyedén akár négy alkalmazást is egyszerre, és tekintse meg őket egyetlen nézetben. Létrehozhat virtuális asztalokat is, ha több helyre van szüksége, vagy projektenként szeretné csoportosítani a dolgokat.

A Windows Áruházban minden szükséges megtalálható

Bemutatjuk az új Windows Áruházat – az egyesített vásárlási környezetet minden Windows 10-eszközön. Böngésszen az áruházban a számítógépen, táblagépen vagy telefonon, és vásároljon könnyen nagyszerű digitális tartalmakat: például alkalmazásokat, játékokat, zenéket, filmeket és TV-műsorokat.

A legfontosabbak gyors áttekintése

Szabja testre a Start menüt azzal, hogy szinte bármit rögzíthet – többek között alkalmazásokat, embereket és lejátszólistákat –, és így könnyen elérheti a leggyakrabban használt dolgokat. A élő csempék segítségével közvetlenül az adott tartalomra ugorhat anélkül, hogy először meg kellene nyitnia az alkalmazást.

Interakció az eszközökkel igény szerint

Érintés, gépelés, írás: a választás az Öné, azaz bármit használhat, ami a legjobban működik az adott feladathoz.

A legjobb képernyő mindig az, amelyen Ön éppen tartózkodik

A Windows 10 lehetővé teszi, hogy az alkalmazások nagyszerűen nézzenek ki és nagyszerűen működjenek minden módban, minden eszközön. A kétfunkciós eszközökön a képernyő optimalizálható úgy, hogy érintésvezérléssel, illetve billentyűzettel és egérrel is használható legyen.

Így is ismerheti: Windows 10 Home 64 bit HUN KW 9 00145, Windows10Home64bitHUNKW900145, Windows 10 Home 64bit HUN (KW9 00145), Windows10Home64bitHUNKW9-00145

Adatok
CODE
KW9-00135
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek