Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Panda Dome Premium - 1 Users 1 year
Panda Dome Premium - 1 Users 1 year
1 114,51 kn

Panda Dome Premium - 1 Users 1 year

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

1 114,51 kn
Nagradni kupon: 11,15 kn
Detalji

Leírás


Panda Dome Premium


A Panda Dome Premium a Panda Security legjobb terméke, amelyet megvásárolhat, pont. Előtérbe hozza a Panda Dome Essential, Advanced és Complete verzióinak összes elemét, és rengeteg saját ügyes kiegészítést vet fel, amelyek valóban ragyogásra késztetik az antimalware programcsomagot. Függetlenül attól, hogy biztonságban akar-e maradni a rosszindulatú programok vagy a ransomware virulens törzseivel szemben, megvédi-e gyermekeit az online fenyegetések ellen, vagy kinyitja a földrajzilag korlátozott tartalmakat online, a Panda Dome Premium mindezt verejtékezés nélkül teszi. Ideje belemerülni, és részletesebben ellenőrizni a kínálatát.Panda Dome Premium

Egyablakos Panda Dome Premium felhasználói felület.


Malware és Ransomware Protection


Amikor megvédi az Eszközét a rosszindulatú programoktól és a ransomware-től, a Panda Dome Premium csak az Ön számára szükséges eszköz. A rosszindulatú programok elleni segédprogram több élő pajzsot is felhasznál, hogy valós időben valósítsa meg a rosszindulatú fenyegetéseket, és fejlett heurisztikákat alkalmaz a rendellenes viselkedési minták felderítésére, mint a veszélyes nulla napos fenyegetések megakadályozására. Ezenkívül a Panda Dome Premium dedikált ransomware-ellenes technológiákat is alkalmaz, hogy megakadályozza a ransomware-t az érzékeny adatok titkosításában. A programcsomag nemcsak Windows rendszeren működik, hanem a macOS-on is, ami átfogó védelmet jelent az asztali számítógépeken. És a szoftver ingyenes verziói Androidon és iOS-en is elérhetők a még nagyobb biztonság érdekében.


Wi-Fi és USB védelem


A Panda Dome Premium nem csak a rosszindulatú programoktól és a ransomware-től védi meg, hanem biztosítja, hogy ne legyenek közvetlen biztonsági réseknek kitéve. Ezt számos funkcióval teszi lehetővé, nevezetesen a Wi-Fi védelem, az USB védelem és a Biztonságos böngészés segítségével. Röviden: a Wi-Fi védelem aktívan értesíti Önt minden biztonsági résről, amikor a Wi-Fi hotspotokhoz csatlakozik, amikor éppen tartózkodik, és ez megakadályozza a hackerek és a rosszindulatú alkalmazások behatolását az Eszközébe. Az USB-védelem viszont biztosítja, hogy egyetlen kémprogram, trójai program vagy rootkit sem nyerhet hátsó ajtót az Ön PC-jéhez vagy Mac-jéhez az USB Eszköz segítségével. Az intelligens böngészés szépen lezárja a dolgokat azáltal, hogy blokkolja az ismert adathalász webhelyeket, és így megakadályozza, hogy személyes adatlopás áldozatává váljon.


Ingyenes eszközkészlet


A Panda Dome Premium nem a szokásos Vírusirtó-csomag. Valójában valóban meghaladja a biztonságot három kiegészítő eszközzel, például Data Shield, Password Manager és Cleanup Tool formájában. Röviden: a Data Shield aktívan védi az érzékeny alkalmazásokat az információk lopása, például a webböngészők gyorsítótárazott adatai ellen. A Jelszókezelő a jelszavak általános biztonságával foglalkozik, ahol könnyedén kezelheti mindet egy helyen. Ami az asztal sebességének növelését illeti, akkor rendelkezik a Tisztító eszközzel, amelyet használhat a fájlok tisztításához, a merevlemez partícióinak töredezettségmentesítéséhez vagy a nem kívánt indítási alkalmazások letiltásához. Összességében mindhárom eszközt nagyon hasznosnak találja a mindennapi használat során.Panda Dome Premium

Password Depot - csak egy a sok eszköz közül, amelyet kap.


Szülői felügyelet


Ha gyerekei vannak, kellemes meglepetés lesz, amikor meghallja, hogy a Panda Dome Premium szülői felügyeletet is tartalmaz. Csak egy egyszerű kezelőkonzol segítségével könnyedén megakadályozhatja gyermekeinek hozzáférését a nem kívánt webhelyekhez. Előre beállított kategóriák használatával blokkolhat egyes webhelyeket, vagy korlátozhat bizonyos típusú tartalmakat (gyűlöletkeltő beszéd, azonnali üzenetküldés, szerencsejáték stb.). Alaposan ellenőrizheti gyermekei különféle tevékenységeit, hogy meghatározza, mennyi időt töltöttek egy-egy webhelyen vagy kategóriában, hogy jobban meghatározhassa, hogyan kell eljárnia a következő alkalommal a korlátok bevezetésével kapcsolatban.


Átfogó VPN támogatás


Ha a fentiekben leírtak nem elégek, akkor a VPN-támogatás beillesztésével valóban meg kell felelnie a napjának. És nem - ez sem a kicsinyített ingyenes VPN, amelyet a Panda Dome Essential, Advanced vagy Complete termékei tartalmaznak. Amit kap, az a Panda Dome VPN Premium teljes értékű változata, amely egyszerűen fenomenális. A VPN szerver használata olyan egyszerű, hogy csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy szervert, és kattintson a Csatlakozás gombra. A VPN-kiszolgáló használatának számos előnye van - nemcsak fenomenális módon védheti meg magánéletét a kapcsolat létrehozásához használt átfogó titkosításnak köszönhetően, hanem a földrajzi korlátozású tartalmakhoz is könnyedén hozzáférhet.


Prémium ügyfélszolgálat


Nem számít, milyen nagyszerű vagy intuitív egy rosszindulatú program-elhárító segédprogram valójában, valószínűleg előbb-utóbb egy technikai kérdéssel foglalkozik. És ezért olyan fontos az ügyfélszolgálat. És ebben a részlegben a Panda Dome Premium valóban felülmúlja a prémium ügyfélszolgálat bevonásával. Ennek köszönhetően hozzáférést biztosít egy elkötelezett, éjjel-nappal működő ügyfélszolgálati csapathoz, amely örömmel segít Önnek, függetlenül attól, hogy milyen kérdésben szeretne segítséget kérni. Akár a Panda Dome Premium telepítésével szembesült, akár csak egy általános kérdésre szeretne választ kapni, megszámolhatja a Panda Dome Premium biztonsági szakértői seregét.


Megéri a pénzt


A Panda Dome Premium egy fantasztikus Vírusirtó csomag, amely megéri a kiadott pénzt. Megdöbbentő az a rengeteg szolgáltatás és eszköz, amelyet a mindenféle rosszindulatú és ransomware elleni védelem mellett kap. És a Korlátlan VPN támogatásnak és a kiemelt ügyfélszolgálatnak valóban meg kell határoznia az üzletet mindenki számára, aki komolyan veszi a biztonságát. Vásárolja meg még ma a Panda Dome Premium-ot az abszolút védelmi élmény érdekében.

Podaci
CODE
3760329253507
Összefoglaló
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Számla
  • Telepítési útmutató, letöltési linkkel
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Misljenje
Nemam misljenje o proizvodu
Hasonló termékek