Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Panda Dome Advanced - 1 User 1 year
Panda Dome Advanced - 1 User 1 year
213,52 kn

Panda Dome Advanced - 1 User 1 year

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

213,52 kn
Nagradni kupon: 2,14 kn
Detalji

Leírás

A Panda Dome Advanced felváltotta a Panda Internet Security alkalmazást. Ez az új, naprakész biztonsági megoldás most új funkciókkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek egyszerûen kezelhetõ és intuitív felületet, valamint szilárd védelmet nyújtanak a számítógép számára.


Ezt az új "Panda Internet Security" -et úgy alakítottuk ki, hogy kielégítse az összes biztonsági igényét offline és online módon egyaránt. Középpontjában a biztonságos környezet nyújtása az internet böngészése közben, és lenyűgöző eszközkészlettel rendelkezik, amely testreszabható az Ön igényeinek megfelelően.


A telepítés után megfeledkezhet a vírusokról, a kémprogramokról, a rootkitekről, a hackerekről és az online csalásokról. A Panda Dome Advanced segítségével valós idejű védelmet élvezhet a legújabb rosszindulatú programok elleni fenyegetésekkel szemben, valamint biztonságot nyújt az Android Eszközére is.


Panda Dome Advanced


 


Panda Dome Advanced

Főbb jellemzők:


A Vírusirtó véd a vírusok, a ransomware és a rosszindulatú programok ellen.
A tűzfal biztosítja a biztonságot a hackerek ellen.
A Biztonságos Böngészés megvédi a felhasználókat az internet böngészése közben.
A Process Monitor elemzi a rendszer háttérfolyamatait.
A VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyilvános hálózatokon keresztül távolról biztonságosan hozzáférjenek az adatokhoz.
A szülői felügyelet konfigurálja, hogy a gyerekek mihez férhetnek hozzá online.
A Panda Dome Advanced segítségével biztonságosan vásárolhat és böngészhet az interneten. Új, valós idejű védelmi technológiájának köszönhetően az új „Panda Internet Security” biztonságosabb, gyorsabb és teljesebb, mint valaha. Ezzel megoszthatja fényképeit és videóit, online vásárolhat és bankolhat, olvashatja kedvenc blogjait, vagy egyszerűen békésen és teljes nyugalommal, megszakítás nélkül.


A Panda Dome Advanced biztonsági intézkedéseket alkalmazhat az adathalász és a rosszindulatú programok oldalainak blokkolásával. Hasonló védelem kínálható ismeretlen programok és fertőzött USB Eszköz ellen. A PC-n konfigurált eszközökkel, például a szülői felügyelet, az alkalmazászár és a hívásblokkoló, tudja, hogy a lehető legnagyobb biztonságban lesz. Ezenkívül az alkalmazás Wi-Fi-védelemmel is rendelkezik, hogy biztonságosan indulhasson, miközben otthonról érheti el az internetet. És abban az esetben, ha aggódhat a naplózók miatt, az integrált virtuális fórumon történő fordulás eloszlatja aggodalmait.


A Panda Dome Advanced a felhőtechnológiát használja, amely intelligens védelmi rendszert biztosít egy felhasználói közösségen alapulva, ahol mindenki hozzájárul. Ez biztosítja, hogy számítógépe mindig naprakész és teljes védelemben részesüljön.


A Panda Dome Advanced segítségével új, modern és intuitív felhasználói élményt élvezhet, amely összhangban van a legújabb operációs rendszerekkel és platformokkal.


A Panda Dome Advanced nagyszerű tulajdonsága, hogy a használatához nem kell szakértőnek lenned; mindent megtesz érted. Egyszerűen telepítse és felejtse el a vírusokat és más fenyegetéseket.


 


Ez a termék egy online digitális kód. A megrendeléstől számított néhány munkaórán belül kézbesítjük regisztrált e-mail címére.

Összefoglaló
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Számla
  • Telepítési útmutató, letöltési linkkel
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Misljenje
Nemam misljenje o proizvodu
Hasonló termékek