Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL
Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL
1 307,98 kn

Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL

Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL
Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL
Microsoft Office Professional Plus 2019 RETAIL

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

1 307,98 kn
Nagradni kupon: 13,08 kn
Detalji

Típus Programcsomag
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Program letölthető ide kattintva!

 

Office 2019 Professional Plus

Hagyja, hogy az Office 2019 Professional segítsen az irodában (vagy otthon) végzett napi feladatok könnyed kezelésében. A program mindent tartalmaz, amire szüksége lehet kiváló és professzionális megjelenésű dokumentumok, táblázatok vagy prezentációk létrehozásához. Új és továbbfejlesztett funkciókat, új intuitív megjelenést, sablonokat, tintás eszközöket, adattípusokat, fordítási és szerkesztési eszközöket, táblázatokat és mozgási grafikákat hoz be. Ezenkívül jobb integrációt biztosít a Windows Rights Managementtel  a Windows Serverhez, az Exchange Data Loss Preventionhöz és még sok más alkalmazáshoz!

Fontos: Microsoft Office 2019 termékek csak Windows 10 operációs rendszeren támogatottak.

Még nem rendelkezik Windows 10-zel? Vessen egy pillantást Office 2016 ajánlatunkra – a csomag kompatibilis a Windows régebbi verzióival is.

Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia, valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumai mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven ír. Ezentúl ráadásul összetett egyenleteket is kiszámolhat a dokumentumaiban, az új, beépített LaTeX matematikai feladatmegoldó funkció segítségével!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozzon létre táblázatokat a sablonok alapján és hozzon létre adataiból átlátható dokumentumokat. Az Excel 2019 az alábbi új és hasznos funkciókat tartalmazza: térképes táblázatok, melyekkel össze tudja hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a ‘Tintaegyenlet” funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhet el – és még sok minden más! A felhasználók az Excel és a Power BI között is közzétehetnek, és az Office 2019 standard verziójával szemben az Excel & Power Pivot programokban kereshet a táblázatokban hibákat és következetlenségeket az Inquire segítségével.

 

Használjon PowerPoint 2019-et lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amellyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval már lehetősége van a nem lineáris prezentációk előadására is – ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

 

Publisher 2019 segítségével a legkülönbözőbb típusú, személyre szabott és professzionálisan kinéző publikációkat tudja könnyedén létrehozni. Legyen szó  hírlevélről, marketinges vagy értékesítési, nyomdai vagy épp webes publikációról, a Publisher segítségével könnyedén és gyorsan elérheti a legjobb eredményt.

 

Az Outlook 2019 a legjobb program e-mailek, névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére, illetve nyomon követésére. A program tartalmazza a már rég beépített funkciókat, valamint sok, a hatékony munkát elősegítő új funkciót. Az egyik legfőbb újdonság az ún. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudja osztani a bejövő leveleit; a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjei, az Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett könnyebben tudja megnézni, hogy a kollégái mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, valamint “@” segítségével taggelhet személyeket az e-mailekben, vagy kijelölhet egy időpontot, és akár időzónákon átívelően is létrehozhat meetingeket.

 

Hozzon létre adatbázisokat az Access 2019 segítségével, még ha Ön nem is adatbázis-szakértő, vagy épp semmit nem tud a kód írásáról! Ez a hatékony menedzsmentrendszer lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű adatot könnyedén elemezzen, összegezzen valamint prezentáljon. A legfrissebb verzió rengeteg továbbfejlesztett eszközt és funkciót tartalmaz. A Large Number adattípus nem pénzügyi, számszerű értékek tárolását teszi lehetővé (s egyúttal kompatibilis az SQL_BIGINT adattípussal ODBC-ben). Ezeknek az adattípusoknak köszönhetően az óriási számadatokat is sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja kiszámolni és feldolgozni. Mindemellett az új diagrammoknak is hasznát veheti, amelyek támogatják a dBase vagy Property Sheet használatát!

  

A OneNote alkalmazás nem része az Office 2019 csomagnak, helyette a OneNote for Windows érhető el, amelyet a Windows 10 automatikusan tartalmaz.
Misljenje
Nemam misljenje o proizvodu
Hasonló termékek