Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Borderlands 2 Cd Key XBox 360
Borderlands 2 Cd Key XBox 360
43.62 $

Borderlands 2 Cd Key XBox 360

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

43.62 $
Bonus point : 0.44 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
41.44 $/piece
10+  piece
-10 %
39.26 $/piece
25+  piece
-15 %
37.08 $/piece
50+  piece
-20 %
34.9 $/piece
Details

Elérhető nyelvek: EN, UK, DE, ES, FR, IT, PL, RU


A forgatás és zsákmányolás új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélteremvadász egyikeként, akik a lények, pszichológusok és a gonosz ötletgazda, Handsome Jack hatalmas új világával állnak szemben. Új barátokat szerezni, fegyverezd fel őket egy bazillió fegyverrel, és harcolj velük együtt egy 4 játékosból álló szövetkezetben a bosszú és a megváltás könyörtelen törekvésében a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.

< span style="line-height: 1.6em;">Főbb jellemzők:

  • Vajon új karakterek és vadonatúj osztályok< /strong>: Négy teljesen új játszható osztály, köztük a Siren, a Commando, a Gunzerker és az Assassin. Lépj be a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik számára, hogy a játékban talált két fegyvert kettősen használja. Nem csak ez, hanem arra a képességre épít, hogy több dolgot csináljon két fegyverrel, mint azt valaha is elképzelte. Kettős géppuska? Menő. Kettős rakétavető? Természetesen! Kettős mesterlövész puska? Biztos, ha ez a te dolgod! Szeretnél más stílusokat is kipróbálni? Talán taktikusabb? Több osztály közül választhat!
  • Dynamic Co-op online és LAN: Ossza meg kalandjait barátaival online és LAN-on keresztül. A Borderlands 2 egy zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a játék újraindítása nélkül beszálljon és kiszálljon egy kampányból. Ráadásul új felszerelésedet bármelyik játékból bármelyik másikba is átviheted!
  • World Connected Story: Kezdés közben találd magad halottnak Pandora fagyos tundrájában. a bosszú és a megváltás keresése. Fedezd fel a Hyperion Corporationt körülvevő gonoszságot, és vegyél szembe egy univerzumot átfogó nagy megtévesztés elkövetőjét – a Hyperion aljas vezérigazgatóját, Handsome Jacket. (Ó, még: ő' s ellopták a trezor megnyitásának hitelét.)
  • 87 Bazillion...Minden: Az új fegyverrendszeren kívül eljárásilag előállított pajzsok, gránátok, Ereklyék, osztálymodellek és még sok minden más. És azt hitted, hogy az eredeti Borderlands rengeteg zsákmányt kapott!
  • Vadonatúj környezetek a Pandorán: Vadásssz végig Pandora teljesen új területein, amelyek minden eddiginél élőbbek! A sarkvidéki tundrától a veszélyes füves területeken át, a titokzatos, maró barlangokon át a túlvilágra, Pandora kiszámíthatatlan világa minden fordulóban meg fog lepni!
  • Vadonatúj ellenségek : Egy csomó új ellenség van kint, hogy megöljenek téged a Borderlands 2-ben. Hulking, gorillaszerű Bullymongs,
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)