Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Tom Clancys Rainbow Six Siege Season Pass CD Key UPlay
Tom Clancys Rainbow Six Siege Season Pass CD Key UPlay
135.37 $

Tom Clancys Rainbow Six Siege Season Pass CD Key UPlay

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

135.37 $
Bonus point : 1.35 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
128.6 $/piece
10+  piece
-10 %
121.84 $/piece
25+  piece
-15 %
115.07 $/piece
50+  piece
-20 %
108.3 $/piece
Details

AZONNALI SZÁLLÍTÁS! :D

Elérhető nyelvek: EN, DE, ES, FR, IT

Kötelező: Tom Clancy's Rainbow Six Siege az Uplay-en a használat érdekében.

A Season Pass éves prémium tagsága a következőket tartalmazza:

 • 7 napos exkluzív hozzáférés 8 vadonatúj üzemeltetőhöz, amelyeket azonnal felvehet a névsorába

 • A Tom Clancy's Rainbow Six Siege az elismert első személyű lövöldözős sorozat közelgő része, amelyet a neves Ubisoft montreali stúdió fejlesztett ki a következő alkalomra. generációs konzolok és PC-k.

  A terrorizmus elleni harcosok valósága által ihletett Rainbow Six Siege felkéri a játékosokat, hogy sajátítsák el a pusztítás művészetét. Az intenzív közeli összecsapások, a nagy letalitás, a taktika, a csapatjáték és a robbanékony akciók állnak az élmény középpontjában.

  A Rainbow Six Siege többjátékos játékmenete új mércét állít fel heves tűzharcokhoz és szakértői stratégiákhoz a korábbi Rainbow Six játékok gazdag örökségében.

  Terrorista elhárító egységek

  A terrorelhárító munkatársakat arra képezték ki, hogy sebészi pontossággal kezeljék az extrém helyzeteket, például a túszmentést. Mint „rövid hatótávolságú” szakemberek, képzésük a beltéri környezetre összpontosul. Szoros alakzatokban tevékenykednek, a közelharc, a bontás és az összehangolt támadások szakértői.

  Az ostromjáték >

  A Rainbow Six játékban először a játékosok ostromba kezdenek, ami egy vadonatúj támadási stílus. Az ellenségek most már megvannak az eszközök arra, hogy környezetüket erődökké alakítsák: csapdába ejthetik, megerősíthetik és védelmi rendszereket hozhatnak létre, hogy megakadályozzák a szivárványcsapatok általi megsértését.

  Ennek a kihívásnak a megválaszolásához a játékosok olyan szintű szabadságot élveznek, amelyhez nincs pár korábbi Rainbow Six játék. A taktikai térképeket, a megfigyelő drónokat és az új repülési rendszert kombinálva a Rainbow csapatainak minden eddiginél több lehetőségük van ezeknek a helyzeteknek a megtervezésére, támadására és szétszórására.

  < p>Eljárási pusztítás

  A pusztítás az ostromjáték középpontjában áll. A Ubisoft Montreal szabadalmaztatott Realblast motorját kihasználva a játékosok példátlan képességgel rendelkeznek a környezet rombolására. A falak összetörhetnek, új tűzvonalak nyílhatnak, a mennyezet és a padló pedig áttörhet, új hozzáférési pontokat hozva létre. A környezetben minden reálisan, dinamikusan reagál, és egyedileg a használt golyók mérete és kalibere, illetve a beállított robbanóanyag mennyisége alapján. A Rainbow Six Siege-ben a pusztításnak van értelme, és ennek elsajátítása gyakran a győzelem kulcsa.

  Jellemzők

  • A világszerte működő terrorelhárítók által ihletett Rainbow Six Siege felkéri a játékosokat, hogy sajátítsák el a pusztítás művészetét.
  • Intenzív közeli konfrontációk, nagy letalitás, taktika, csapatjáték, és a robbanékony akciók állnak az élmény középpontjában
  • A Rainbow Six Siege többjátékos játékmenete új mércét állít fel az intenzív tűzharcok és a szakértői stratégia számára a Rainbow Six örökségében.
  • Otromok,
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
 • Software key
 • Proof of purchase (invoice)
 • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)