Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Tom Clancys Rainbow Six Siege CD Key UPlay
Tom Clancys Rainbow Six Siege CD Key UPlay
71 $

Tom Clancys Rainbow Six Siege CD Key UPlay

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

71 $
Bonus point : 0.71 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
67.45 $/piece
10+  piece
-10 %
63.9 $/piece
25+  piece
-15 %
60.35 $/piece
50+  piece
-20 %
56.8 $/piece
Details
net/buy-tom-clancys-rainbow-six-siege-gold-edition-cd-key.html


om Clancy's Rainbow Six Siege az elismert első személyű lövöldözős játéksorozat közelgő része a neves Ubisoft Montreal stúdió fejlesztette ki a következő generációs konzolok és PC-k számára.

A terrorizmus elleni harcosok valósága által inspirált Rainbow Six Siege felkéri a játékosokat, hogy mesterkedjenek. a pusztítás művészete. Az intenzív közeli összecsapások, a nagy letalitás, a taktika, a csapatjáték és a robbanékony akciók állnak az élmény középpontjában.

A Rainbow Six Siege< többjátékos játékmenete A /em> új mércét állít fel az intenzív tűzharcokhoz és a szakértői stratégiához a korábbi Rainbow Six játékok gazdag örökségében.

Terrorelhárítási egységek

A terrorelhárító munkatársakat arra képezték ki, hogy sebészi pontossággal kezeljék az extrém helyzeteket, például a túszmentést. Mint „rövid hatótávolságú” szakemberek, képzésük a beltéri környezetre összpontosul. Szoros alakzatokban tevékenykednek, a közelharc, a bontás és az összehangolt támadások szakértői.

Az ostromjáték >

A Rainbow Six játékban először a játékosok ostromba kezdenek, ami egy vadonatúj támadási stílus. Az ellenségek most megvannak az eszközeik arra, hogy környezetüket erődökké alakítsák: csapdába ejthetik, megerősíthetik, és védekező rendszereket hozhatnak létre, hogy megakadályozzák a szivárványcsapatok megsértését.

E kihívással szemben a játékosok olyan szintű szabadságot kapnak, amelyhez nincs párja. előző Rainbow Six játék. A taktikai térképeket, a megfigyelő drónokat és az új repülési rendszert kombinálva a Rainbow csapatainak minden eddiginél több lehetőségük van ezeknek a helyzeteknek a megtervezésére, támadására és szétszórására.

< p>Eljárási pusztítás

A pusztítás az ostromjáték középpontjában áll. A Ubisoft Montreal szabadalmaztatott Realblast motorját kihasználva a játékosok példátlan képességgel rendelkeznek a környezet rombolására. A falak összetörhetnek, új tűzvonalakat nyitva, a mennyezet és a padló áttörhet, új hozzáférési pontokat hozva létre. A környezetben minden valósághűen, dinamikusan és egyedien reagál a használt golyók méretétől és kaliberétől, vagy a beállított robbanóanyag mennyiségétől függően. A Rainbow Six Siege-ben a pusztításnak van értelme, és ennek elsajátítása gyakran a győzelem kulcsa.

Jellemzők

  • A világszerte működő terrorelhárítók által ihletett Rainbow Six Siege felkéri a játékosokat, hogy sajátítsák el a pusztítás művészetét.
  • Intenzív közeli konfrontációk, nagy letalitás, taktika, csapatjáték, és a robbanásszerű akció áll az élmény középpontjában
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)