Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

The Crew Cd Key Ubisoft UPlay Global
The Crew Cd Key Ubisoft UPlay Global
65.7 $

The Crew Cd Key Ubisoft UPlay Global

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

65.7 $
Bonus point : 0.66 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
62.41 $/piece
10+  piece
-10 %
59.13 $/piece
25+  piece
-15 %
55.84 $/piece
50+  piece
-20 %
52.56 $/piece
Details
irány: ltr; margó: 20 képpont 0 képpont 5 képpont; padding: 0px; vonalmagasság: 1,35; szín: rgb(10, 38, 60); betűméret: 22 képpont; font-family: DINCompPro-CondMedium, Arial, Helvetica !important;">Termékleírás

A legénység egy radikálisan új versenyjáték, amely egy nyitott világban játszódik. Egyjátékos/többjátékos és együttműködési küldetések az Egyesült Államokban mindenféle „betöltőképernyő” nélkül. egy MMOG, amely egyjátékos küldetésekkel párosul az út során. A Ubisoft kiadó az Ivory towers-szel közösen fejleszti a játékot, és az EA-val, valamint az arcade versenyműfajban a Need for speed IP-vel való dominanciájával akarnak szembeszállni.

A játékot a 2013. júniusi E3 konferencián jelentették be, és a csapat a marketing terén is meglehetősen innovatívnak tűnik. lehetővé teszi autójának megtervezését mobileszközén. Rohadt jó, ha minket kérdez!

Jellemzők


  • Vegyél részt egy könyörtelen utazásban, hogy feljebb léphess az 510-es évek rangjain, egy banda, amely Detroit illegális utcai versenyei körül nőtt fel, és képviselteti magát az underground versenyek színterén, és végül leállítja tevékenységeiket szerte a világon. Egyesült Államok.
  • Manőverezzen New York nyüzsgő utcáin, hogy elveszítse a zsarukat, hajókázzon le a napsütötte Miami Beach-en, vagy sétáljon át a Monument Valley lélegzetelállító fennsíkjain.
  • Minden területhez saját meglepetések és vezetési kihívások tartoznak. Útja során más játékosokkal is találkozhat az úton, minden potenciálisan méltó társsal, akivel összeállhat, vagy jövőbeli riválisokkal, akikkel versenyezhet.
  • 12 éves kor felett.

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)