Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Call of Duty WWII Cd Key Steam EU
Call of Duty WWII Cd Key Steam EU
65.93 $

Call of Duty WWII Cd Key Steam EU

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

65.93 $
Bonus point : 0.66 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
62.64 $/piece
10+  piece
-10 %
59.34 $/piece
25+  piece
-15 %
56.04 $/piece
50+  piece
-20 %
52.75 $/piece
Details
0 képpont 0 képpont 10 képpont; padding: 0px; szín: rgb(47, 47, 47); betűcsalád: Arial, Helvetica; betűméret: 12 képpont; line-height: 19.200000762939453px;">

A Call of Duty visszatér a gyökereihez a Call of Duty: WWII-vel – egy lélegzetelállító élmény, amely újradefiniálja a második világháborút egy új játékgeneráció számára. Szálljon le Normandiában a D- Nap és harc Európa-szerte a történelem legmonumentálisabb háborújának ikonikus helyszínein. Tapasztalja meg a klasszikus Call of Duty harcot, a bajtársi kötelékeket és a háború könyörtelen természetét a világot zsarnokságba taszító globális hatalom ellen.

Hívás Az of Duty: WWII a végleges második világháborús következő generációs élményt hozza létre három különböző játékmódban: Campaign, Multiplayer és Co-Operative. Lenyűgöző látványvilággal, a kampány az európai színházba szállítja a játékosokat, miközben egy teljesen új Call of Duty történetben vesznek részt, amely ikonikus második világháborús csatákban játszódik. A többjátékos visszatérést jelenti az eredeti Call of Duty játékmenethez. A hiteles fegyverek és a hagyományos fuss-fegyver akciók elmerítenek a második világháborús témájú helyszínek széles választékában. Az Együttműködő mód egy új és eredeti történetet szabadít fel egy önálló játékélményben, amely tele van váratlan, adrenalint pumpáló pillanatokkal.