Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Call Of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition Cd Key
Call Of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition Cd Key
46.37 $

Call Of Duty: Advanced Warfare Day Zero Edition Cd Key

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

46.37 $
Bonus point : 0.46 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
44.06 $/piece
10+  piece
-10 %
41.74 $/piece
25+  piece
-15 %
39.42 $/piece
50+  piece
-20 %
37.1 $/piece
Details
szín: rgb(255, 0, 0); betűcsalád: Arial, Helvetica; sor magassága: 19,200000762939453 képpont; margó: 0px; padding: 0px;">Ez egy ELŐRENDELÉSI NAP, ZERO EDITION. A termékkulcsot azonnal elküldtük.


Call of Duty®: Advanced Warfare, amelyet a Sledgehammer Games (a Call of Duty®: Modern Warfare® 3 társfejlesztői) fejlesztett ki, és az első három év, az összes következő generációs fejlesztési ciklus a franchise történetében. A Call of Duty®: Advanced Warfare egy erőteljes jövőt képzel el, ahol a technológia és a taktika egyaránt fejlődött, hogy új korszakot nyisson a franchise harcában. A lenyűgöző teljesítményt nyújtó Oscar®-díjas színész, Kevin Spacey a főszerepben Jonathan Irons-t – a világ egyik leghatalmasabb emberét – alakítja, aki megformálja a háború jövőjéről szóló, dermesztő víziót.

A teljesítmény mindent megváltoztat.

betűcsalád: Arial, Helvetica; betűméret: 12 képpont; line-height: 19.200000762939453px;">
 • A Call of Duty: Advanced Warfare egy elképzelhető jövőben játszódik, amelyben a technológiai fejlődés és a mai katonai gyakorlatok egymáshoz közeledtek, aminek hatalmas következményei vannak.

 • Ebben a gondosan kutatott és kidolgozott elképzelésben a katonai magántársaságok (PMC) váltak számtalan nemzet domináns fegyveres erőjévé, amelyek katonai szükségleteiket kiszervezik, átrajzolják a határokat és átírják a háború szabályait.

  < /li>
 • És Jonathan Irons, a világ legnagyobb PMC-jének, az Atlas Corporationnek az alapítója és elnöke áll mindennek a középpontjában.

 • Egy haladó katona:

  • < 200000762939453px;">
  • A következő generációs platformok erejét kihasználva a Call of Duty: Advanced Warfare egy új csúcstechnológiás, fejlett arzenál- és képességkészletet mutat be, amely teljesen új felszerelésekkel, technológiával, jutalmakkal és járművekkel vértezi fel a játékosokat mint a légpárnás kerékpárok és a speciálisan speciális drónok.

  • A játékosok választhatnak a standard lőszerek és az irányított energiájú fegyverek vadonatúj osztálya között is, amely teljesen új játékdinamikát tesz lehetővé.

  • Az exoskeletonok hatalmas haderő-megsokszorozót és példátlan taktikai szabadságot biztosítanak, így a Call of Duty: Advanced Warfare minden tűzharcban fejlődik.

  SUMMARY
  ...
  CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
  SYSTEM REQUIREMENTS
  16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
  Opinions
  Be the first to review this product!
  Similar products
  Graphics:
  < /td>
  DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
  Hard disk space:
  Memory:
  1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)