Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Call Of Duty: Advanced Warfare Cd Key Steam Global
Call Of Duty: Advanced Warfare Cd Key Steam Global
97.29 $

Call Of Duty: Advanced Warfare Cd Key Steam Global

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

97.29 $
Bonus point : 0.97 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
92.43 $/piece
10+  piece
-10 %
87.57 $/piece
25+  piece
-15 %
82.7 $/piece
50+  piece
-20 %
77.84 $/piece
Details
>Call of Duty®: Advanced Warfare, a Sledgehammer fejlesztette A Games (a Call of Duty®: Modern Warfare® 3 társfejlesztői) a franchise történetének első hároméves, minden következő generációs fejlesztési ciklusát hasznosítja. A Call of Duty®: Advanced Warfare egy erőteljes jövőt képzel el, ahol a technológia és a taktika egyaránt fejlődött, hogy új korszakot nyisson a franchise harcában. A lenyűgöző teljesítményt nyújtó Oscar®-díjas színész, Kevin Spacey a főszerepben Jonathan Irons-t – a világ egyik leghatalmasabb emberét – alakítja, aki megformálja a háború jövőjének dermesztő vízióját.

A hatalom mindent megváltoztat.

Jellemzők


Egy fejlett világ:

 • A Call of Duty: Advanced Warfare egy elképzelhető jövőben játszódik, amelyben a technológiai fejlődés és a mai katonai gyakorlatok egymáshoz közeledtek, aminek hatalmas következményei vannak.

 • Ebben a gondosan kutatott és kidolgozott vízióban a katonai magántársaságok (PMC) váltak számtalan nemzet domináns fegyveres erőjévé, amelyek katonai szükségleteiket kiszervezik, átrajzolják a határokat és átírják a háború szabályait.< ">Az exoskeleton, valamint az újonnan fejlett páncélzat és fegyverzet megjelenésével minden katona taktikai szabadságot parancsol bármilyen terepen, minden korábbitól eltérően, alapvetően megváltoztatva a játékosok Call of Duty játékmódját az összes módban.

 • ul>

  Advanced Arsenal:

  • A következő generációs platformok erejét kihasználva a Call of Duty: Advanced Warfare egy új csúcstechnológiás, fejlett arzenál- és képességkészletet mutat be, amely teljesen új felszerelésekkel, technológiával, jutalmakkal és járművekkel vértezi fel a játékosokat mint a légpárnás kerékpárok és a speciálisan speciális drónok.

  • A játékosok választhatnak a standard lőszerek és az irányított energiájú fegyverek vadonatúj osztálya között is, amely teljesen új játékdinamikát tesz lehetővé.

  • Az exoskeletonok hatalmas haderő-megsokszorozót és példátlan taktikai szabadságot biztosítanak, így a Call of Duty: Advanced Warfare minden tűzharcban fejlődik.

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
 • Software key
 • Proof of purchase (invoice)
 • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)