Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Borderlands 2 Cd Key GOTY Steam Global
Borderlands 2 Cd Key GOTY Steam Global
60.67 $

Borderlands 2 Cd Key GOTY Steam Global

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

60.67 $
Bonus point : 0.61 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
57.63 $/piece
10+  piece
-10 %
54.6 $/piece
25+  piece
-15 %
51.57 $/piece
50+  piece
-20 %
48.53 $/piece
Details
s Assault on Dragon Keep DLC és Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack DLC.


A forgatás és a zsákmányolás új korszaka kezdődik. Játssz a négy új páncélteremvadász egyikeként, akik a lények, pszichológusok és a gonosz ötletgazda, Handsome Jack hatalmas új világával állnak szemben. Szerezzen új barátokat, fegyverezze fel őket egy bazillió fegyverrel, és harcoljon velük egy 4 fős szövetkezetben a bosszú és a megváltás könyörtelen törekvésében a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.

Főbb jellemzők:

  • Új karakterek és vadonatúj osztályok: Négy teljesen új játszható osztályok, köztük a sziréna, a kommandó, a fegyveres és az asszaszin. Lépj be a Gunzerker szerepébe, akinek rendkívül halálos képességei lehetővé teszik számára, hogy a játékban talált két fegyvert kettősen használja. hogy több dolgot csinálj két fegyverrel, mint azt valaha is elképzelted. Kettős géppuska? Menő. Kettős rakétavető? Természetesen! Kettős mesterlövész puska? Persze, ha ez a te dolgod! Szeretnél más stílusokat is kipróbálni? Talán taktikusabb? Több osztály közül választhat!
  • Dinamikus online együttműködés és LAN: Ossza meg kalandjait barátok online és LAN-on keresztül is. A Borderlands 2 egy zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a játék újraindítása nélkül beszálljon és kiszálljon egy kampányból. Ráadásul új felszerelésedet bármelyik játékból bármelyik másikba viheted!
  • World Connected Story: Halálra hagyva találja magát Pandora fagyos tundrájában, miközben elkezdi a bosszú és a megváltás keresését. Fedezd fel a Hyperion Corporationt körülvevő gonoszságot, és vegyél szembe egy univerzumot átfogó nagy megtévesztés elkövetőjét – a Hyperion aljas vezérigazgatóját, Handsome Jacket. (Ó, még: hitelt lopott a trezor megnyitásához.)
  • 87 Bazilló...Minden: Az új fegyverrendszeren túlmenően eljárási úton előállított pajzsok, gránátok, relikviák, osztálymodellek és még sok-sok minden más után vágyhatsz majd. És azt gondolta, hogy az eredeti Borderlands rengeteg zsákmányt kapott!
  • Vagyonúj környezetek a Pandorán: Vadásszon át teljesen! Pandora vadonatúj területei, amelyek élettel telibbek, mint valaha! A sarkvidéki tundráról, a veszélyes gyepeken át,
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)