Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Borderlands: The Pre-Sequel Cd Key Steam Global Multi-lang
Borderlands: The Pre-Sequel Cd Key Steam Global Multi-lang
37.76 $

Borderlands: The Pre-Sequel Cd Key Steam Global Multi-lang

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

37.76 $
Bonus point : 0.38 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
35.88 $/piece
10+  piece
-10 %
33.99 $/piece
25+  piece
-15 %
32.1 $/piece
50+  piece
-20 %
30.21 $/piece
Details
">
A Borderlands: The Pre-Sequel egy új szerepjáték lövöldözős játék a kritikusok által elismert Borderlands sorozatban. Játssz négy teljesen új karakterosztályként, miközben a pusztító káosz útját vágod Pandora soha nem látott alacsony gravitációs holdvilág minden új mozdulattal, fegyverrel és járművel!

Emelj magasra alacsony gravitációval, és ugorj be, és harcolj a jövőbeli megalomán zsarnok, Handsome Jack mellett, miközben megakadályozod Pandora és holdja pusztulását.

47); betűcsalád: Arial, Helvetica; betűméret: 12 képpont; vonalmagasság: 19,2 képpont; szöveg igazítása: balra; --darkreader-inline-color:#d7d4ce;">Legyél magasra az alacsony gravitáción: Hagyd magad mögött a Pandora kényelmét, és utazz át Pandora holdjának, az Elpisnek a vadonatúj alacsony gravitációs határain. Lépj túl a lövöldözésen és a takaráson, ha magasra ugrálsz. a felület, hogy az új oxigénforrás segítségével felülről lecsaphass az ellenségre. A vertikálisság, a stratégia és a szórakozás teljesen új dimenzióját adja a műfajokat keverő „shoot 'n' loot” játékmenethez.

Légy antihős a négy új Vault Hunter egyikeként: Harcolj együtt Handsome Jackkel, mint négy új páncélteremvadász, akik hozzájárulnak a korrupt Hyperion Corporation felemelkedéséhez, mindegyik egyedi képességfákkal, akciókészségekkel és játékstílusokkal. Használd Wilhelm, a végrehajtó „Air Power” akciókészségét, hogy erőteljes harci drónokat idézz meg, hogy segítsd a felet a harcban, vagy használd Athena, the Gladiator „Kinetic Aspis” akciókészségét, hogy elnyeld a bejövő sebzést és átalakítsd azt az ellenségre szabadított energiává. A játékosok Nisha, a törvényhozó (Lynchwood leendő seriffje) és a legkiszámíthatatlanabb karakter közül is választhatnak…

Játszható Claptrap?!: Most először játssz úgy, mint a leginkább érzelmileg függő robot egész Pandorában! Ezt a harcra kész Claptrap-et a szerelemre és a háborúra programozták át. Oké, főleg háború. Csodáld meg alacsony első személyű perspektíváját. Legyen csodálva támadóképessége előtt. Csodálkozzon azon, hogy képes felmászni a lépcsőn… igen, tényleg.

A jóképű Jack felemelkedése : Legyen ott, hogy szemtanúja legyen Handsome Jack felemelkedésének, és a Pandorán rendet és biztonságot teremteni szándékozó férfiból a Borderlands 2-ben látható kíméletlen zsarnokká – állandóan szerencsét, hatalmat és gyalázatot keresve.

Szerezd meg az összes új fegyvert, járművet, elemet és egyebeket: Találj új ellenségeket, járműveket, fegyver- és sebzéstípusokat, hogy megölhess, lovagolhass és zsákmányolhass. A „Cryo” hozzáadásával a játékosok lefagyaszthatják ellenségeiket, és apró kis darabokra zúzhatják testüket, amelyek az űrben lebegnek, míg az új lézeres fegyvertípus tovább bővíti a fegyverkombinációk változatosságát. Alacsony gravitációs káosz vár rád, úgyhogy ragadj egy űrruhát, és hozd el barátaidat!

A Full Borderlands tapasztalat Tudod és szereted: A rajongók teljes Borderlands-élményre számíthatnak, amely magában foglalja a dinamikus kooperáció visszatérését, a fegyverek sok milliárdját, a karakterek testreszabását, a képességfa fejlődését,
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)