Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Battlerite Steam cd key
Battlerite Steam cd key
105.83 $

Battlerite Steam cd key

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

105.83 $
Bonus point : 1.06 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
100.54 $/piece
10+  piece
-10 %
95.25 $/piece
25+  piece
-15 %
89.96 $/piece
50+  piece
-20 %
84.66 $/piece
Details
Üdvözöljük egy olyan világban, ahol a bajnokok az arénának szentelik életüket.

A Battlerite egy PvP csapataréna verekedő, és a kritikusok által elismertBloodline Champions szellemi utódja. Tapasztalja meg a felülről lefelé irányuló lövöldözős játék egyedülálló kombinációját egy gyors iramú verekedős játékkal. Vegyél részt rendkívül versengő, adrenalinnal teli 2v2 és 3v3 csatákban.

Vegyél részt gyors és intenzív akciókban, miközben átveszed az irányítást a számos bajnok közül, amelyek mindegyike saját különleges képességekkel rendelkezik. Kerülje el a golyókat, és hajtson végre hatalmas támadásokat az egyedi WASD mozgás és kurzor alapú célzás használatával. Minden a képességekről, az időzítésről és a reakcióról szól.

Termékleírás


  • RAW ARÉNA AKCIÓ – Légy a legnagyobb a fajtádban a 10-15 perces robbanékony reakciócsatákban. Teljesen mindegy, hogy veterán vagy újonc, minden bajnoknak ugyanolyan esélye van a harcra. Ez felülről lefelé zajló verekedés a legtisztább formájában.

  • HATALMAZÁS - Szerezzen erőt és szabadítson fel erőt az ősi rítusok végrehajtásával. Válassza ki a rítusait, hogy szembeszálljon ellenfeleivel, és stratégiailag szabja testre játékstílusát a mérkőzés előrehaladtával.

  • NYERJ MEG A TÖMEGET – Küzdj egymás mellett az üvöltő tömeg hangja mellett a vibráló arénában. beállítások. Állj össze barátaiddal, törj össze stílusosan, és szerezz rajongókat közben. A Battlerite a legkiválóbb nézősport.

  • FELÜL LE TÖRTÉNŐ LÖDÉSIDŐ – Használja ki az izgalmas bullet time rendszert, lehetővé teszi, hogy minden leszerelés után újragondolja a következő döntését. Sodródjon kedvenc akciófilmjei emlékei között, miközben lassított felvételben engedheti el a halálos támadásokat.

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)