Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Alien Isolation Cd Key Steam
Alien Isolation Cd Key Steam
16.81 $

Alien Isolation Cd Key Steam

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

16.81 $
Bonus point : 0.17 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
15.97 $/piece
10+  piece
-10 %
15.13 $/piece
25+  piece
-15 %
14.28 $/piece
50+  piece
-20 %
13.44 $/piece
Details
0); betűcsalád: Arial, Helvetica; vonalmagasság: 19,2 képpont; margó: 0px; padding: 0px; --darkreader-inline-color:#d55448;">


HOGYAN TÚL TÚL?

Fedezze fel a félelem valódi jelentését az Alien: Isolation című filmben, egy túlélési horrorban, amely állandó rettegés és halálos veszély légkörében játszódik. Tizenöt évvel az Alien™, Ellen Ripley lánya eseményei után Amanda elkeseredett csatába lép túlélés, azon a küldetésen, hogy feltárja az igazságot az anyja eltűnése mögött.

Amandaként egy egyre ingatagabb világban fogsz navigálni, miközben minden oldalról egy pánikba esett, kétségbeesett lakossággal és egy kiszámíthatatlansággal találod szemben magad, könyörtelen Alien.

Ha nincs erőd és nincs felkészülve, nem csak a siker érdekében kell forrásokat felhalmozni, megoldásokat rögtönözni és eszedet használni. a küldetésedben, hanem egyszerűen életben maradni.

Amikor elhagyta a Földet, Ellen Ripley megígérte lányának, Amandának, hogy 11. születésnapjára hazatér. Amanda soha többé nem látta.

Tizenöt évvel később Amanda, aki jelenleg a Weyland-Yutani alkalmazottja, meghallja, hogy az ő repülésrögzítője az anyahajót, a Nostromo-t megtalálták a távoli szevasztopoli kereskedelmi állomáson. A kísértésnek, hogy végre megértse, mi történt, túl nagy ahhoz, hogy ellenálljon. Amikor a legénység megérkezik Szevasztopolba, azt találják, hogy valami kétségbeesetten nincs rendben. Úgy tűnik, hogy mindez egy ismeretlen fenyegetéshez kapcsolódik, amely mélyen az árnyékban üldöz és gyilkol.

Annak érdekében, hogy feltárja az igazságot anyjával kapcsolatban, Amanda kénytelen szembenézni ugyanazzal a félelmetes dologgal, mint elválasztotta őket.

Jellemzők


Győzz le egy állandóan jelenlévő halálos fenyegetést – Tapasztald meg a tartós félelmet, mivel egy igazán dinamikus és reaktív idegen érzékszervei segítségével vadászik rád, és reagál minden lépésedre.

Improvizálj a túlélésért – Rendszerek feltörése, létfontosságú erőforrások után kutat, és készítsen tárgyakat az egyes helyzetek kezelésére. Kikerülöd az ellenségeidet, elvonod a figyelmüket, vagy szembefordulsz velük?

Fedezze fel a rejtélyek világát és árulás– Merüljön el Szevasztopol, az űr peremén, egy leszerelt kereskedelmi állomás részletes környezetében. Találkozzon gazdag lakosokkal a félelemtől és bizalmatlanságtól sújtott világban.