Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Act of Aggression Cd Key Steam
Act of Aggression Cd Key Steam
26.63 $

Act of Aggression Cd Key Steam

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

26.63 $
Bonus point : 0.27 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
25.29 $/piece
10+  piece
-10 %
23.96 $/piece
25+  piece
-15 %
22.63 $/piece
50+  piece
-20 %
21.3 $/piece
Details
hr style="font-size: 13px; direction: ltr;">

A közeljövőben játszódó Act of Aggression egy robbanékony techno-thriller valós idejű stratégiai játék, amely az RTS aranykorából származik . Három globális szuperhatalommal csak egy győzelem születhet.

Három különálló frakción keresztül, amelyek mindegyike a legnagyobb modern és prototípus katonai fegyverekkel van felfegyverkezve, induljon el a világ legingatagabb konfliktusövezetei közé, és építsen bázisokat tömegtermelés, erőforrás-ellátó vonalak létrehozása és háború az Eugen Systems robbanékony RTS-jében.

A stratégiai bázisépítéshez, az erőforrás-begyűjtéshez való visszatérés érdekében építse fel és kezelje a háború fogaskerekeit, és dinamikus technológiai fák. Fogj el bankokat és ellenséges katonákat, hogy készpénzbevételt generálj. Frissítse az egységeket specializációval, és tárjon fel új készségeket. Vágj bele egy epikus egyjátékos kampányba egy izgalmas eredeti történettel, és harcolj az egész világon valósághű környezetben. Versenyezzen online a zsigeri PVP-csatákban, és légy a legjobb parancsnok!

Egy olyan világban, ahol folyamatosan fenyegető globális instabilitás néz szembe, visszavered vagy részt veszel az Agressziós aktusban?