Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Little Big Planet 3 PS4 Cd Key (Digital Code)
Little Big Planet 3 PS4 Cd Key (Digital Code)
103.53 $

Little Big Planet 3 PS4 Cd Key (Digital Code)

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

103.53 $
Bonus point : 1.04 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
98.35 $/piece
10+  piece
-10 %
93.17 $/piece
25+  piece
-15 %
88 $/piece
50+  piece
-20 %
82.82 $/piece
Details
line-height: 19.2000007629395px;">Beváltható amerikai PSN-fiókokon itt: https: //secure.us.playstation.com/dyn-bundle/

< u>Van EU-fiókod? Nem probléma! Kövesse az alábbi utasításokat, hogy hozzáadja a játékot EU-fiókjához: http://www.gamers-outlet.net/PSN_Activation


A kritikusok által elismert és legkelendőbb PlayStation-franchise, a LittleBigPlanet debütál PlayStation 4-en a LittleBigPlanet 3-mal. A Sackboy visszatér, ezúttal játszhatóval új barátok – Toggle, OddSock és Swoop – mindegyik saját egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik. Ez a kézműves kaland célja, hogy forradalmasítsa a játékosok játékát, alkotásait és megosztását a LittleBigPlanet világában, amikor megjelenik 2014 novemberében.

A történet:

A LittleBigPlanet 3-ban, Sackboyt a Bunkum nevű új bolygóra szállítják, egy kreatív paradicsomba, ahol rengeteg ötlet sodródik az égen. Sackboy akaratlanul is segít kiszabadítani három mitikus lényt, a Titánokat, akik célja, hogy tönkretegyék Bunkumot, és szörnyű szörnyeteggé alakítsák a világ legképzetlenebb Teremtőjét, Newtont. A föld egyensúlyának helyreállításához Sackboynak segítségre lesz szüksége Bunkum ősi hősei: Toggle, OddSock és Swoop formájában.

Főbb jellemzők:
  • Új játszható karakterek: Három új játszható karakter – Toggle, OddSock és Swoop – mindegyik saját egyedi képességekkel rendelkezik. A Toggle kétféle formában érhető el: Big és Little; A Big Toggle nehéz és erős, képes a platformok lesúlyozására és a nehéz tárgyak mozgatására, míg a Little Toggle fürge és gyors, tökéletes a kis réseken való átféréshez. OddSock egy gyors, agilis falat ugráló karakter, míg Swoop nagy sebességgel tud repülni és siklani, valamint karmaival tárgyakat felemelni.
  • Négyfős online/offline többjátékos: Játsszon mindkét Kaland módban – amelyet kizárólag Create eszközökkel terveztek –, vagy töltse le a felhasználó által generált pályák bármelyikét, hogy akár négy barátjával játsszon offline kooperáción keresztül, vagy online véletlenszerű párkereséssel.
  • Erőteljes. , elérhető, új Létrehozási eszközök: A Létrehozási módot teljesen újratervezték, hatékony új eszközökkel, beleértve a négy játszható karakter kinézetének és játékának testreszabását, így a közösség még több lehetőséget biztosít az UGC lehetőségek jelentős bővítésére. Az új fejlesztéseknek, például a DualShock 4 vezeték nélküli vezérlő érintőpadjának köszönhetően az alkotás minden eddiginél egyszerűbb a tapinthatóbb kreatív élmény érdekében.
  • Friss, következő generációs élmény: A PS4 rendszer nagyobb teljesítményt nyújt. funkcionalitás, fejlett játékmeneti teljesítmény és továbbfejlesztett grafikus hűség négyszer nagyobb mintázatfelbontással és megnövelt mélységélességgel, mindezt full HD 1080p felbontásban. A PS4 kulcsfontosságú funkcióit kihasználva az LBP3 az eddigi legjobb LBP élményt kínálja a játékosoknak.
  • További megosztás: A erős LBP közösség a franchise szívében, az LBP3 még több lehetőséget kínál a játékosok számára, hogy megosszák tapasztalataikat. A DualShock 4 vezeték nélküli vezérlő Megosztás gombjával

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)