Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network
Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network
73.67 $

Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

73.67 $
Bonus point : 0.74 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
69.99 $/piece
10+  piece
-10 %
66.3 $/piece
25+  piece
-15 %
62.62 $/piece
50+  piece
-20 %
58.94 $/piece
Details
span style="font-size:14px;">Van EU-fiókja? Nincs mit! kövesse az alábbi utasításokat, hogy hozzáadja a játékot EU-fiókjához: http://www.gamers-outlet.net/PSN_Activation


A Destiny egy első személyű lövöldözős játék, amelyet Bungie, a Halo sorozat alkotói fejlesztettek ki.

Történetünk 700 év múlva kezdődik a Föld utolsó városában, egy Naprendszerben, amely tele van az ember aranykorának romjaival.

Egy hatalmas, titokzatos idegen hajó lóg a fejünk felett, mint egy második Hold. Senki sem tudja, honnan jött és miért van itt, csak azt, hogy a mi védelmezőnk. A Földnek ezt az őrzőjét Utazóként ismerik.

Eközben a világegyetem pereméről idegen lények kúsznak be, akik elhatározták, hogy elfoglalják a Földet és az "Utolsó Várost"

Mi vagyunk Őrzők, akiknek az a feladata, hogy megvédjék az emberiség maradványait, felderítsék e szörnyek forrását, és végül - legyőzzék fenyegetésüket.

A Destiny egy közös világú lövöldözős játék, a maga nemében az első. Ez egy akció-kalandjáték, amelyben te vagy a történet főszereplője és alkotója. Őrként bejárod a bolygókat és a csillagokat, küzdve a túlélésünkért és a remény életben tartásáért. De ez nem jelenti azt, hogy egyedül kell megtennie. Ha akarod, játszhatod a Destiny-t teljesen egyedül, vagy bemehetsz egy tűzcsapattal, amelyből magad és legfeljebb két másik személy áll. A játékosok simán beilleszkedhetnek a játékodba, hogy segítsenek neked, és veled együtt fedezzenek fel. Nyilvános rendezvényeken vehetnek részt szabadidődben. A sors a te történeted; megalkotod és kezeled. Használd jól, légy bátor.

Jellemzők