Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

The Sims 4 Cd Key EA Origin
The Sims 4 Cd Key EA Origin
17.39 $

The Sims 4 Cd Key EA Origin

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

17.39 $
Bonus point : 0.17 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
16.52 $/piece
10+  piece
-10 %
15.65 $/piece
25+  piece
-15 %
14.78 $/piece
50+  piece
-20 %
13.91 $/piece
Details

A The Sims 4 a várva várt életszimulációs játék, amellyel úgy játszhatsz az élettel, ahogy még soha nem volt. Hozz létre új intelligenciával és érzelmekkel rendelkező Simeket, akiknek minden cselekedetét interakcióik és érzelmi állapotaik befolyásolják és befolyásolják. Tapasztalja meg az összes új, intuitív és szórakoztató kreatív eszközt. Alakítsd ki simeidet a Create A Sim-ben, és építs egyedi otthonokat a tapintható szoba-alapú építési móddal. Irányítsd simeid elméjét, testét és szívét dinamikus, érzelmekben gazdag játékmenettel, és keltsd életre történeteidet.

Jellemzők

Új Simek – Hozzon létre és irányítson intelligensebb, rokonabb és érzelmileg gazdagabb Simeket.

Intelligencia – Simjei minden eddiginél természetesebben mozognak és cselekszenek, a többfeladatos munkavégzéstől az érzelmeik járás közbeni kifejezéséig. Válassza ki Simjei személyiségét, válassza ki a törekvéseiket, ">Érzelmi mélység – A simek most először éreznek és fejeznek ki érzelmeket. Simjei érzelmi állapotok sokféle skáláját és mélységét tapasztalhatják meg, és más Simek, cselekedetek, események, emlékek, vagy akár a választott ruházat és tárgyak alapján. Az érzelmek több választási lehetőséget kínálnak azáltal, hogy gazdagabb történeteket készíthetsz még több lehetőséggel.

Új kreatív eszközök – A Sim létrehozása és a Build minden eddiginél erősebb, intuitívabb és szórakoztatóbb. Szabadon formázhatod a Simeket tapintható pontossággal. Könnyedén megépítheti álmai otthonát a teljesen új szobaalapú építési móddal.

Vibráló környékek – Válasszon a briliáns és változatos tételek közül, amelyekben simeid élhetnek. Az élénk látványvilág életre kelteti simed otthonát.

Gazdag jutalom – Szerezzen új tárgyakat, ruhákat és jellemvonásokat események befejezésével, gyűjthető tárgyak felfedezésével és eredmények megszerzésével.< font-család: verdana, arial, helvetica, sans-serif; betűméret: 11 képpont; vonalmagasság: normál; text-align: justify; --darkreader-inline-color:#beced8;"> – Oszd meg simeid háztartását barátaiddal és a közösséggel. Töltse le a közösségi alkotásokat a teljesen új megjelenés érdekében.

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)