Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Dragon Age Inquisition Cd Key Origin
Dragon Age Inquisition Cd Key Origin
41.56 $

Dragon Age Inquisition Cd Key Origin

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

41.56 $
Bonus point : 0.42 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
39.48 $/piece
10+  piece
-10 %
37.4 $/piece
25+  piece
-15 %
35.32 $/piece
50+  piece
-20 %
33.25 $/piece
Details
betűcsalád: Arial, Helvetica; betűméret: 12 képpont; vonalmagasság: 19.200000762939453px;">A Dragon Age: Inquisition a harmadik játéksorozat (Dragon Age: Origin és Dragon Age II), amelyet az EA bocsát ki, és a BoiWare fejlesztette. PC-n, Play Station 3/ 4 és az Xbox 360/ONE.

Egyjátékos, masszív, gyönyörű, harccal továbbfejlesztett játék! Ez a Dragon Age: Inquisition, az esztétika elkápráztat, a harc pedig arra készteti, hogy többre vágyjon! Hatalmas, és gyönyörű táj, saját dinamikusan változó időjárási rendszerével és olyan problémákkal, amelyekkel útközben találkozni fog.
A BoiWare azt mondta, hogy a játék szíve és lelke a kíméletlen, kihívásokkal teli harcon múlik, amelyből SOKAT megtapasztalhatsz a kalandok során, a szeletelés, a kockázás, a kikerülés és a kacsázás végül megöli az összes ellenséget Más dolgokat is átalakítottak, például a párbeszédet és a játékban hozott döntéseidet, az AI emlékezni fog, hogy milyen döntéseket hozol, és végigviszi a játék során, ha megzavarsz egy tábornokot, ő és csapatai emlékezni fognak, és a jövőben nem lesz olyan kedves veled! Ez a funkció valóban egy következő szintet vagy tekercsjátékot hoz, hogy elmerüljön a játékban, és érezze a rossz választás következményeit!
Az egyedülálló játékmotor, a térképek és a felhasználói felület azt jelenti, hogy ez a játék kiterjedt Roll play funkcióval rendelkezik, ezért Legyen óvatos, ne csak abban, hogy mit mond az embereknek, hanem abban is, hogy hogyan viselkedik, amikor olyan kihívásokkal néz szembe, mint például egy őrzés megrohamozása, ahelyett, hogy pusztán megterhelné, dönthet bármelyik mellett; kopogtat a bejárati ajtón, menj át a falon, vagy alkalmazd a lopakodó taktikát, és keresd meg a földalatti alagutakat a tárolóba! A választás most a tiéd, és egyedül a tiéd!
Főbb jellemzők:
Gyönyörű táj és térképek: A nagy, gyönyörű térképek fantasztikus tájat képviselnek. ezzel'
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)