Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Avast Ultimate 5 Device-1 year
Avast Ultimate 5 Device-1 year
43.82 $

Avast Ultimate 5 Device-1 year

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

43.82 $
Bonus point : 0.44 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
41.62 $/piece
10+  piece
-10 %
39.43 $/piece
25+  piece
-15 %
37.24 $/piece
50+  piece
-20 %
35.05 $/piece
Details
/p>

Adatmegsemmisítő

Megosztja a számítógépét, megjavíttatja, vagy eladásra készül? Könnyen visszaállíthatja azokat a törölt fájlokat, amelyek csak az Ön szeme számára vannak. Törölje őket végleg.


Automatikus szoftverfrissítő

Az internet tele van kiterjedt útmutatókkal az elavult szoftverek biztonsági problémáinak kihasználásához. A kulcs az, hogy gyorsabbak legyünk a hackereknél. Automatikusan.


Tűzfal

Bezárja a bejárati ajtaját, hogy távol tartsa a tolvajokat otthonától – akkor miért lenne más a számítógépe? A tűzfal megvédi Önt mindenféle behatolótól.


Spam és átverés elleni védelem

A spam nem csak bosszantó. Veszélyes is lehet. Az Internet Security megvédi Önt – és pénzét – az olyan fenyegetésektől, mint az adathalász e-mailek. A levélszemétszűrő külön, ingyenesen letölthető.


Intelligens víruskereső

A vírusoktól a rosszindulatú programokig mindenféle csúnya fenyegetést észlel. Igen, még kémprogramok, zsarolóprogramok és adathalász támadások is.


Csatlakozzon valódi webhelyekhez, ne hamisítványokhoz

A Pro Antivirus a Real Site szolgáltatást használja az adatok titkosításához, és megvédi azokat a hamisításoktól, jelszólopó, pénznyerő, DNS-eltérítő oldalak. Vegyük ezt, sötét internetes erők.


Rendelje meg otthoni hálózatát

Columbo büszke lenne. A Pro Antivirus kitartóan vizsgálja – és elhárítja – az útválasztót és a hálózatot érő esetleges fenyegetéseket.


CyberCapture

< p>Személyes, valós idejű fenyegetésészlelés. Ismeretlen fájlokat küld az Avast Threat Labs-nak, hogy szakértőink megvizsgálják, és karanténba helyezzék őket, ha veszélyesek.


Viselkedéspajzs

A rosszindulatú programok szeretnek ártatlanul viselkedni. Az Avast valós időben elemzi az alkalmazások viselkedését, hogy észlelje a gyanús változásokat, mielőtt a kár bekövetkezne.


Smart Scan

Egy egyszerű kattintás még soha nem volt erősebb. Ellenőrzi a számítógépen és a hálózaton mindenféle problémát – és azonnal megmondja, hogyan lehet ezeket azonnal kijavítani.


Sandbox

Valaha letöltött egy fájlt egy rossz szerverről, és gyanította, hogy probléma van. ? Először tesztelje a fájlokat zárt helyen, és tartsa biztonságban számítógépe többi részét.


Wi-Fi Inspector

Az útválasztó megfelelően be van állítva a fenyegetések blokkolására? megmondjuk. Ellenkező esetben bárki betörhet az otthoni hálózatába, és bármire, ami hozzá van kapcsolva.


Böngészőkarbantartás

Megszabadulhat a rejtélyes eszköztáraktól, kiegészítőktől és bővítményektől, amelyeket anélkül telepítettek Ön észreveszi – és az Ön engedélye nélkül.


Jelszavak

Túl sok jelszó, amelyek közül egyik sem biztonságos? Elég gyakori. Emlékezz csak egyre, és az Avast Passwords gondoskodik a többiről.


Passzív mód

Nem szeretsz víruskeresővel játszani a kedvencekkel? Nincs mit. Az Avast nyugodtan ülhet a háttérben mindaddig, amíg más speciális szolgáltatásainkra nincs szüksége.


Valódi webhely

Az útválasztó beállításai módosíthatók, hogy hamis webhelyhez kapcsolódhasson. Miért? Így a hackerek ellophatják banki adatait. A SecureDNS biztonságban tartja online banki tevékenységét.


SafeZone Böngésző

A böngészés, a bankolás és a vásárlás új módja. Az extra védelmet biztosító eszközkészlettel fedezze fel, miért a SafeZone a világ legbiztonságosabb böngészője®.


Játék mód

Automatikusan felfüggeszti a Windows és egyéb értesítéseket így maximális feldolgozási teljesítményt és sebességet biztosít a játékhoz


Terméken belüli támogatás

Gondjai vannak az Avasttal? Nem kell messzire keresgélned ahhoz, hogy segítséget kapj. Csak küldjön nekünk üzenetet saját Internet Security-től.


Avast-fiók

Minden Avast-védett eszköze egy praktikus helyen. Kezelje licenceit, keresse meg mobileszközeit, és maradjon szuper szervezett az egyszerű módon

Jogi nyilatkozat : Felhívjuk figyelmét, hogy az Avast márka, az Avast szoftver és az Avast logó az Avast Software sro AiOEX GmbH tulajdona, fejlesztése és karbantartása, és a szoftverkódoknak nincs joga az Avast márkára, az Avast logóra és az Avast szoftverre.

SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
  • Software key
  • Proof of purchase (invoice)
  • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)