Need technical assistance? Send a screenshot! | info@finominfo.hu

Acronis True Image 2021 1 Device
Acronis True Image 2021 1 Device
161.05 $

Acronis True Image 2021 1 Device

Type: Digital Key (Downloadable)

Payment Method: Credit Card, Bank Transfer

Shipping: Usually Immediately (within 1 day) via email.

161.05 $
Bonus point : 1.61 $
Quantity discount
5+  piece
-5 %
153 $/piece
10+  piece
-10 %
144.95 $/piece
25+  piece
-15 %
136.9 $/piece
50+  piece
-20 %
128.84 $/piece
Details
< div id="overview-content" class="sku-00-000-238">

Általános információ

A világ első számú személyes biztonsági mentési szoftverének 15. évfordulós kiadása

Az Acronis True Image 2021 egy hatékony és könnyen használható személyes biztonsági mentési megoldás PC- és Mac-felhasználók számára. Egyszerű kattintással biztonsági másolatot készít az összes adatáról egy helyi meghajtóra, külső meghajtóra vagy a felhőtárhelyre. A biztonsági mentés nem a teljes történet. Egy mesterséges intelligencia alapú ransomware-ellenes technológia aktívan észleli, leállítja és automatikusan visszafordítja a jogosulatlan titkosítás hatásait. A Windows és Mac számítógépeken kívül az Acronis True Image 2021 támogatja az iOS és Android eszközöket, valamint az Ön Facebook- és Instagram-eszközeit is, így tökéletes választás napjaink több eszközt használó háztartásai számára.

Mentés és biztonság minden eszközéről. adatok és fájlok az Acronis True Image 2021 segítségével, amely biztosítja, hogy a gyors helyreállítás mindig lehetséges.

< div style="border-bottom: 2px solid #ccc; margin: 40px 0 40px 0;">

Helyi biztonsági mentés

Megbízható védelem, amely biztonságban tartja a fájlokat és a rendszereket

Acronis True Image
Teljes kép biztonsági mentése

Mindent véd, hogy bármit visszaállíthasson a rendszerlemez vagy a A kiválasztott partíciót. Adatvesztés esetén könnyen visszaállíthatja, amit csak szeretne – a teljes rendszertől egy egyedi fájlig vagy mappáig.

Acronis True Image
Aktív védelem a Ransomware ellen

Akadályozza meg, hogy a ransomware titkosítsa a fájljait, megfertőzi a hálózatát, vagy megbénítja a rendszert az Acronis Active Protection 2.0-val, a mesterséges intelligencián és a gépi tanuláson alapuló technológiánkkal, amely észleli és leállítja a zsarolóvírusokat, és automatikusan visszafordítja azok hatásait.

< div class="a-plus-img" style="text-align: start;">Windows 10 Pro
Acronis Survival Kit

Hozzon létre mindent az egyben helyreállítási eszközt egy külső meghajtón, amely tartalmazza mindent, ami a rendszer újraindításához szükséges, beleértve a szükséges rendszerindító adathordozókat és a teljes rendszer teljes képfájl-mentését.

Windows 10 Pro
Biztonsági mentést készítő segédprogram

Felszabadítson fel lemezterületet a meglévő biztonsági mentési fájlok áttekintésével, és manuálisan válassza ki a feleslegeseket verziók, és törli a már nem szükséges fájlokat. Teljes ellenőrzést biztosít a biztonsági mentési tárhely és a verziókezelés felett.

Windows 10 Pro
< div class="a-plus-title">Biztonsági mentés az USB csatlakozáskor

Csatlakoztasson külső USB-t, és automatikusan megkezdje az adatok biztonsági mentését. Ha inkább külső USB-meghajtókat szeretne biztonsági mentési célként használni , ez az új eseményalapú ütemezési beállítás leegyszerűsíti a folyamatot.

Windows 10 Pro
Aktív lemezklónozás (Új a Mac rendszeren!)

Készítsen pontos másolatot egy aktív Windows-ról vagy Mac rendszerhez anélkül, hogy meg kellene állnia és újra kellene indítania. Az operációs rendszertől és a programoktól kezdve a fájlokig és a beállításokig ez a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja annak, hogy az összes adatot nagyobb vagy gyorsabb lemezre migrálja.

Windows 10 Pro< /div>
WinPE Media Builder

Könnyen létrehozhat rendszerindító adathordozót, így visszaállíthatja a rendszert ugyanarra vagy új hardver. Hozzon létre WinPE rendszerindító adathordozót az illesztőprogram-konfigurációs problémák gyors megoldásához és a hálózati beállítások konfigurálásához. Használja az Egyszerű mód alapértelmezett beállítását, vagy szabja testre beállításait Speciális módban.

 Windows 10 Pro
Virtuális környezet támogatása

Tesztelje le a programokat és beállításokat, vagy futtassa a rendszert virtuális gépként konvertálással teljes képmásolat-mentés egy virtuális merevlemez-formátumba. A Parallels Desktop 14-et használó Mac-felhasználók számára a 2021-es kiadás natív API-t használ a virtuális gépek biztonsági mentésére, így azok azonnal indítható fájlokként kerülnek visszaállításra.

< /div>
< div style="border-bottom: 1px szaggatott #ccc; margin: 40px 0 40px 0;">
Biztonsági mentések vizuális vezérlése

Megtekintheti a biztonsági mentések állapotát, a fájlméreteket, a mentési sebességet és a biztonsági mentési verziók számát. Még színkódolt kijelzőn is láthatja, hogy hány fotó, videó, zene és dokumentum áll rendelkezésre a visszaállításra.

Rugalmas kezelés
< p> Szabadítson fel lemezterületet, ha nagy vagy ritkán használt fájlokat helyez át a felhőbe vagy egy helyi meghajtóra, miközben megtartja a könnyű hozzáférést.

Blockchain tanúsítás
< p>Hozzon létre egyedi „ujjlenyomatot” az adataihoz az Acronis Notarral a biztonsági másolat sértetlenségének megerősítése érdekében. Csak a Premium Edition verzióban érhető el.

Elektronikus aláírások

Rögzítse az elektronikus aláírásokat dokumentumokon az Acronis ASign segítségével a fájlok hitelességének ellenőrzéséhez. Csak a Premium Edition verzióban érhető el.

< /div>

Biztonsági mentés a felhőből

Adatok biztonságos, külső tárolása soha nem volt közelebbinek

Windows 10 Pro
Kettős védelem

Maximalizálja a védelmet úgy, hogy helyi biztonsági másolatot készít a gyors helyreállítás érdekében, és tárolja a másolatot a felhő a telephelyen kívüli biztonság érdekében. Ez a hatékony kombináció tökéletesen megtestesíti a 3-2-1 biztonsági mentési stratégiát.

< /div>
Windows 10 Pro
Gyors biztonsági mentés és helyreállítás

Gyorsan csatlakozzon a felhőhöz. Továbbfejlesztett fájl-felhő formátumunk növeli a felhőalapú biztonsági mentések megbízhatóságát és teljesítményét mind Windows, mind Mac rendszeren, így a webhelyen kívül is felhőalapú biztonsági mentés gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha.

Windows 10 Pro
Bárhonnan elérhető

Az Acronis Cloud Storage biztonsági másolatából bármely számítógépről letöltheti a szükséges fájlokat vagy mappákat vagy mobileszközön, és kezelheti a fiókjában lévő biztonsági mentési tervet, mindezt webalapú konzolunkon keresztül.

< div class="a-plus-module img-is-large">
< img style="margin-right: 192.297px; margin-left: 192.297px; float: none;" src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%200%200'%3E%3C/svg% 3E" alt="Windows 10 Pro" data-lazy-src="//images10.newegg.com/BizIntell/item/32/200/32-200-150/204.png">
Biztonságos adatközpontok

Válassza ki az Önhöz legközelebbi adatközpontot, hogy biztosítsa a leggyorsabb kapcsolatot és megfeleljen a jogszabályi követelményeknek. Minden telephelyünk SSAE-16 és Tier IV tanúsítvánnyal rendelkezik a biztonság és a rendelkezésre állás biztosítása érdekében.

Verzióvezérlés

Válassza ki, hány verziót szeretne biztonsági másolatából hogy tartsa és mennyi ideig tartsa őket. Más biztonsági mentési megoldásokkal ellentétben mi hagyjuk, hogy Ön döntsön.

< Szinkronizálja a fájlokat a számítógépek között vagy a felhőben, így ugyanazokat a fájlokat több eszközön is tárolhatja.

Mobil Biztonsági mentés

A sarkon vagy a világ körül – le van fedve

Acronis True Image
Védelem útközben

Védje meg az összes fotót, videót, névjegyet, emlékeztetőt és naptárt találkozókat okostelefonján vagy táblagépén, hogy soha ne veszítse el őket – még akkor sem, ha eszközét elveszti vagy ellopják.

< div class="a-plus-cell">
Acronis True Image
Korlátlan számú eszköz

Fedezze le családja összes okostelefonját és táblagépét egyetlen fiókkal. Egyetlen irányítópult segítségével védheti adataikat, és távolról kezelheti az egyes eszközök biztonsági mentési tervét.

Acronis True Image< noscript>Acronis True Image
Helyi vezeték nélküli biztonsági mentés

Hozzon létre biztonsági másolatot mobileszközéről automatikusan és vezeték nélkül Wi-Fi-n keresztül PC-re, Mac-re és NAS-ra eszköz. Készítsen biztonsági másolatot egyszerűen hazajövetel.

Acronis True Image
Egyedi fájlok visszaállítása

Csak a szükséges fájl letöltése anélkül, hogy teljes helyreállítást kellene végrehajtania az eszköz tartalmát.

Mobil biztonsági mentés Tekintse át

Böngésszen a mobil biztonsági másolatok tartalmában a biztonsági mentési fájlokat tároló helyi PC-n vagy Mac-en.

Vásárlási lehetőségek

Normál

Egyszeri vásárlás, amelyet „örök licencnek” is neveznek. Csak helyi biztonsági mentés (pl. külső meghajtók, hálózati megosztások és NAS). Normál licenccel nem érhetők el felhőszolgáltatások.

A licenc a következőket tartalmazza:

 • Teljes képmásolat
 • Fájlok és mappák biztonsági mentése
 • Aktív lemezklónozás
 • Archiválás
 • Minden az egyben helyreállítási meghajtó
 • Univerzális visszaállítási / rendszerindító adathordozó
 • Végponttól végpontig titkosítás
 • Folyamatos biztonsági mentés
 • Esemény alapú ütemezés
 • Mobil biztonsági mentés helyi számítógépre vagy NAS-ra Wi-Fi-n keresztül
 • Technikai támogatás: e-mail és online csevegés egy évig
 • Frissítések: Csak szoftverfrissítések
SUMMARY
...
CONTENTS OF THE PACKAGE
 • Software key
 • Proof of purchase (invoice)
 • Download the installation file
SYSTEM REQUIREMENTS
16 GB (32-bit) ; 32 GB (64-bit)
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products
Graphics:
< /td>
DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 driver
Hard disk space:
Memory:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)