Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Microsoft Office Professional Plus 2016 79P-05552
Microsoft Office Professional Plus 2016 79P-05552
593,56

Microsoft Office Professional Plus 2016 79P-05552

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

593,56
Bonusový bod: 5,94 Kč
Podrobnosti
A Microsoft Office Professional Plus 2016 elsősorban a magas vállalati igények számára rendezkedett be. A Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access és a Skype for Business nevű programokkal minden követelménynek megfelel, amelyeket egy széleskörű irodai szoftverrel szemben a felhasználó elvárhat. Mindegy, hogy Ön körlevelet készít, üzleti számításokat esetleg táblázatokat kezel, prezentációt állít össze, adatbankot kezel, vagy az emailjeit szeretné rendezni – az Ön szakmai és privát projektjeit pillanatok alatt könnyedén intézheti az Office alkalmazásokkal. Új funkciók az Office 2016 Professional Plus-ban:
Az Insights-al keressen direkt a dokumentumaiban az interneten keresztül releváns információk után és illessze be ezeket a szövegekbe vagy prezentációiba. Egy a Bing-el való összeköttetés gondoskodik a gyors keresési eredményekről.
Az Excel egy automatikus kitöltői funkciót tartalmaz, amely mintákat ismer fel és a szövegeit automatikusan a többször bevitt szövegrészletekkel bővíti ki.
A Publisher-be integrált online fotónyomtatási funkcióval időt spórol és a profi eredményekről gondoskodik.
A PowerPoint lehetőséget ajánl a prezentációk interneten való megosztására. A megtekintő fél gépén nem kell, hogy a program telepítve legyen.
A ‘fekete színtéma’ háttérkép egy szemet kímélő sötét felületet alkalmaz.
Egyszerű csapatmunka a OneDrive-al és a valós idejű összeköttetéssel. A Microsoft Office Professional Plus 2016 5 Gb adattárat állít rendelkezésre a felhőjében.
Gyors navigáció a felhasználóbarát kezelői felülettel Az intuitív felhasználói felület egy gyors navigációt tesz lehetővé a programokon belül. Az átdolgozott menüszalaggal a szükséges információkat gyorsabban tudja megtalálni. Ha esetleg nem jut tovább, a ‘mondd el’ keresőasszisztens segít abban, hogy a kívánt funkciót megtalálhatóvá tegye és ezt hatékonyan alkalmazza. Ön gyorsan ki fog tudni igazodni a különböző programok között, amit a munkájához optimálisan fog tudni használni. Új kommunikációs lehetőség az Office Professional Plus 2016-ban A Skype for business integrációján keresztül az alkalmazottak és kollégák folyamatosan kapcsolatban tudnak maradni. A Microsoft Office Professional Plus 2016 teljesen új lehetőségeket nyit az instant üzenetküldés, videokonferencia és IP telefonálás területén. Cseréljen információkat, tisztázza a projektbeli kérdéseket. A OneDrive felhőjének használatával az adatcsere leegyszerűsödik. Dolgozzanak közösen a vállalat sikerén, és maradjanak ebben folyamatosan rugalmasak. Az Ön munkahelye ezentúl mindig ott van, ahol Ön tartózkodik. Microsoft Office Professional Plus 2016 és a Windows 10 A dizájn és a felhasználói felület a Windows 10-hez igazított. Mindkét program tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így az Office alkalmazások és az operációs rendszer nagyon hasonlóan néznek ki. Az érintőképernyős eszközökre való fejlesztés rugalmas munkát hoz létre. Használja Pc-jét, laptopját, táblagépét vagy okostelefonját a dokumentumok előállításához. Az, hogy Ön a jól bevált kezelési módszert egérrel és billentyűzettel vagy akár érintéssel szeretne kezelni szabadon eldönthető. Maradjon az Office Professional Plus 2016-al mindig kreatív és növelje a vállalat produktivitását. Megjegyzés: a Skype for Business ez a termék nem tartalmazza. Utánvétes szállítási módra nincs lehetőség (digitális termékkulcs). A termék egy virtuális aktiváló kód (licenckulcs), amely telepítő lemezt nem tartalmaz, így fizikai formátumban nem kerül elküldésre. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftver termékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására!
Gyors kézbesítés emailben.
Teljes verzió.
Online/Telefonos aktiválás.
1 PC-n használható.
Minimális mennyiség: 1 licensz.
Magyar nyelv.
Üzleti és otthoni felhasználásra.
Távoli asztalon (RDS) is jogtisztán futtatható.
Elektronikusan hitelesített szállítólevél, termékkulcs, ÁFÁ-s számla.
Letöltési és aktiválási útmutató.


Így is ismerheti: Office Professional Plus 2016 79 P 05552, OfficeProfessionalPlus201679P05552, Office Professional Plus 2016 79P 05552, OfficeProfessionalPlus201679P-05552

Názor
K produktu se nikdo nevyjádřil
Podobné produkty