Kérdése van? Írjon emailt, segítünk! | info@finominfo.hu

Microsoft Project Pro 2019 H30-05756
Microsoft Project Pro 2019 H30-05756
84,85 лв

Microsoft Project Pro 2019 H30-05756

Microsoft Project Pro 2019 H30-05756
Microsoft Project Pro 2019 H30-05756
Microsoft Project Pro 2019 H30-05756

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

Kiadó: Microsoft

84,85 лв
Бонус точки: 0,85 лв
Детайли

Project 2019 Professional projektkezelő Office program

A Project 2019 Pro program segít a menedzsereknek tervek készítésében, a tevékenységek közötti erőforrás-elosztásban, a folyamatok nyomon követésében, a költségvetés elosztásában és a munkafolyamatok elemzésében, valamint a terhelés elosztásában.

A Project 2019 Pro segítségével ütemterveket készíthetünk a tevékenységek és a rendelkezésre álló erőforrások alapján. A különféle tevékenységekhez erőforrásokat rendelhetünk a program pedig kiszámítja a munkamennyiségeket, munkával arányos költségeket az egyes tevékenységektől a projekt szintjéig. Az erőforrások megoszthatóak a projektek között egy közös erőforrásbázisból. Minden tevékenységhez és erőforráshoz saját naptárat rendelhetünk, amely meghatározza, mely napokon és milyen időben férhetőek hozzá, érhetőek el az adott erőforrások. Az erőforrásköltségek kiszámításához megadhatjuk az erőforrások költségét. Minden erőforrást több tevékenységhez rendelhetjük hozzá több projektben. Amikor az erőforrásokat tevékenységekhez rendeljük, a Microsoft Project 2019 Pro kiszámítja hozzárendelések költségét.

Az alkalmazás az erőforrások naptárban megadott elérhetősége alapján osztja be a tevékenységeket. Az erőforrások korlátlan mennyiségben határozhatóak meg, ezért a szoftver nem képes meghatározni, hogy mennyi késztermék gyártható le adott mennyiségű nyersanyagból. A valós termékeket készítő üzemek folyamatainak menedzsmentjéhez kiegészítő szoftverek használata szükséges.

A Microsoft 2019 Project -ben lehetőség van arra is, hogy különböző felhasználói szinteket határozzunk meg, akik meghatározott mértékben férhetnek hozzá az adatokhoz. A különféle szinteken lévő hozzáférése a projektekhez, nézetekhez meghatározható. Az olyan objektumok, mint a naptárak, nézetek, táblázatok, szűrők és mezők minden felhasználó által közösen használhatóak.

Nyelvek
Magyar, Angol, Német, Olasz, Francia, Lengyel, Szlovák, Holland…

ESD szoftver
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, letöltés. (Nincs szükség személyes átvételre, gyors használatbavétel.)

Átvétel, kézebesítés
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A kézbesítés a vásárláskor megadott email címre történik 24-48 órán belül. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, a használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.

Szoftver aktiválása
A megvásárolt szoftver letöltése után elindítható a telepítés a számítógépre, illetve notebook-ra. A telepítés közben vagy utána lehetséges megadni a szoftver licenc kulcsot. A termékkulcsot megtalálja a kézbesítési emailben valamint a számlán. A vásárlás után kapott kézbesítési email levélben és a weboldalon is megtalálhatja a telepítéshez és aktiváláshoz segítséget nyújtó információkat.


Minimális rendszerkövetelmények

  • Processzor 1,6 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb, 2 magos.
  • Professional: 2,0 GHz-es vagy nagyobb ajánlott a Skype Vállalati verzióhoz.
  • Memória 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)
  • Képernyő 1280×800 képpontos képernyőfelbontás
  • Windows 10 (Windows 7 rendszerrel nem kompatibilis)
  • Apple MAC számítógéppel nem kompatibilis.
Данни
CODE
H30-05756
Összefoglaló
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Számla
  • Telepítési útmutató, letöltési linkkel
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Коментари
Няма коментари за продукта
Подобни продукти