Xiaomi Yeelight Portable Lamp hordozható asztali lámpa

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
6 db
Xiaomi Yeelight Portable Lamp hordozható asztali lámpa
14 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft

360°-ban forgatható, hattyúnyakas, flexibilis kar
Állítható fényerő és színhőmérséklet
Kékfény-csökkentés
Magas színvisszaadási index.

Részletek

Yeelight Portable Lamp hordozható asztali lámpa 

Yeelight Portable Desk Lamp Flexibilis dizájn, kényelmes világítás

360°-ban forgatható, hattyúnyakas, flexibilis kar | Állítható fényerő és színhőmérséklet | Kékfény-csökkentés | Magas színvisszaadási index    

Minimalista dizájn, elegáns megjelenés

A dizájn a minimalizmust, a szépséget és a praktikum tartotta szem előtt. A lámpa egy elegáns, hattyúnyakas karral rendelkezik egy nagyobb méretű lámpafejjel, amely maximalizálja a fény leadó területet, az esztétika feláldozása nélkül.   

Flexibilis, de ellenálló

A lámpa karja 360°-ban állítható, flexibilis, és biztosítja, hogy tökéletesen be tudd állítani magadnak a fény szögét. A lámpa memória-fém technológiával van felszerelve, így könnyedén visszaállíthatod a kedvenc pozíciódba. A fém finom szilikonnal van burkolva, amely sima és kellemes tapintást ad a lámpa külsejének. Annak ellenére, hogy rugalmas, a lámpa ABS szintű tartósságot tud felmutatni és meg is tartja azt, elvégzett ezer hajlítási teszt után is.

Állítható színhőmérséklet és fényerő

Válassz a színhőmérsékleti értékek széles skálájából 2700K-tól 6500K-ig. A lámpafej 60 mini LED egységből áll (30 meleg fényű LED + 30 hideg fényű LED) tervezetten elosztva a legjobb testre szabhatóság érdekében. Rengeteg kísérletezés, dizájn vizsgálat és próba után a speciálisan elosztott és tervezett kiosztása a meleg-, és hideg fényű egységeknek díjnyertes szabadalom lett (szabadalmi szám: 201720803686.7)

 

Egyenletes fényelosztás a kiváló minőségű világításhoz

 A magas minőségű mini fényfüzéreknek 88Ra színvisszaadási index értéke van, így biztosítva a valódi fényeket. A lámpafejet kifejezetten úgy terveztük, hogy egyenletesen oszlassa el a fényt. A kékfény-csökkentő anyagot a szembarát megvilágításhoz használtuk fel, így kényelmes megvilágítást biztosít a szemeknek.

Egyszerű csatlakoztatás, egyszerű hordozás

Az újratölthető lámpa szabványos microUSB kábelt használ. Töltheted powerbankról, vagy egy szimpla telefon töltővel is a fali aljzatból (nem tartozék), minőségi fényt hozva a te kényelmedért.

Beépített újratölthető akkumulátor hosszú üzemidővel

A beépített lítium akku 2000 mAh kapacitásával egy töltéssel kb. 5 óra folyamatos használat érhető el. Legyen az egy kollégium tanulószobája, egy könyvtár vagy osztályterem, biztosíts magadnak megfelelő megvilágítást anélkül, hogy a kábelek mondanák meg, meddig mehetsz el.

Egyszerű kezelés érintőgombos felülettel

Három érintőgomb | Be/kikapcsolás | Fényerő | Színhőmérséklet

A különböző fényerő és színhőmérséklet kombinációk lehetővé teszik, hogy válassz a hangulatod alapján a beállítások közül.

Fényerő szabályozás 20% - 100% között 5 lépésben   Színhőmérséklet szabályozás 2700K – 6500K tartományban 5 lépésben

Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!