Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Windows 7 Home Premium OEM KEY
Windows 7 Home Premium OEM KEY
5 664 Ft

Windows 7 Home Premium OEM KEY

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

5 664 Ft
A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
5 381 Ft/db
10+  db
-10 %
5 098 Ft/db
25+  db
-15 %
4 814 Ft/db
50+  db
-20 %
4 531 Ft/db
Részletek

A Windows 7 Home Premium teszi ezt könnyen létrehozhat otthoni hálózatot, és megoszthatja kedvenc fényképeit, videóit és zenéit. Még tévét is nézhet, szüneteltethet, visszatekerhet és rögzíthet (szükség lehet TV-tunerre). Szerezze meg a legjobb szórakozási élményt a Windows 7 Home Premium rendszerrel.

Windows 7 HomeWindows 7 Home

Egyszerűsítse számítógépét olyan új navigációs funkciókkal, mint az Aero Shake, a Jump Lists és a Snap. Témák és tálcaprogramok módosításával testreszabhatja a Windows rendszert, hogy úgy nézzen ki és érezze magát, ahogyan szeretné. Az otthoni hálózat beállítása, valamint a nyomtatókhoz és eszközökhöz való csatlakozás egyszerűbb, mint valaha. A Windows 7 Home Premium a legújabb hardvert és szoftvert támogatja.

A Windows 7-et úgy tervezték, hogy a számítógép alvó állapotba kerüljön, és gyorsabban újrainduljon, és teljes mértékben kihasználja a 64 bites számítógépes hardver és memória előnyeit. A vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozás gyors és egyszerű. Sok nyitott program, dokumentum kezelése, és böngészőablakok egyszerűen a megnyitott ablakok bélyegképével és teljes képernyős előnézetével. Nyissa meg a fájlokat, és gyorsabban mozoghat a számítógépén a továbbfejlesztett tálcával. A gyakran használt programokat egyszerűen rögzítheti a tálcára, és egyetlen kattintással elindíthatja őket.
Windows 7 Home
Windows 7 rendszerben a vezeték nélküli kapcsolatok létrehozása egyszerűbb a konzisztens, egykattintásos kapcsolatokkal az elérhető hálózatokhoz, függetlenül attól, hogy ezek a hálózatok Wi-Fi-n, mobil szélessávon vagy tárcsázáson alapulnak-e. up, vagy vállalati VPN. Csatlakoztassa a Windows 7 rendszerű számítógépeket otthoni hálózathoz mindössze négy kattintással, és könnyedén elérheti mindegyik fényképét, zenéjét és fájljait – akár nyomtatókat is megoszthat – a HomeGroup segítségével.

A Windows 7 segít a számítógépének aludni és gyorsabban folytatni. Úgy tervezték, hogy gyorsabban reagáljon a parancsokra, és megbízhatóbbá teszi a számítógépet.
Ez a termék egy online digitális kód. A megrendeléstől számított néhány munkaórán belül kézbesítjük az Ön regisztrált e-mail címére.

< /div>
Kategória: < a href="https://finominfo.hu/product-category/windows-7-8/" rel="tag">Windows 7/8 Címkék : <
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
  • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló


Windows 7 Home Premium makes it easy to create a home network and share all of your favorite photos, videos, and music. You can even watch, pause, rewind, and record TV (a broadcast TV tuner may be required). Get the best entertainment experience with Windows 7 Home Premium. 
Windows 7 HomeWindows 7 Home

Simplify your PC with new navigation features like Aero Shake, Jump Lists, and Snap. Customize Windows to look and feel the way you like by changing themes and taskbar programs. Setting up a home network and connecting to printers and devices is easier than ever. Windows 7 Home Premium supports the latest hardware and software.
Windows 7 was designed to make your PC sleep and resume quicker and takes full advantage of 64-bit PC hardware and memory. Connecting to wireless networks is fast and easy. Manage lots of open programs, documents, and browser windows easily with thumbnail and full-screen previews of open windows. Open files and get around your PC faster with the improved taskbar. You can easily pin programs you use often to the taskbar and launch them in just one click.

 Windows 7 Home

With Windows 7, setting up wireless connections is easier with consistent, one-click connections to available networks, whether those networks are based on Wi-Fi, mobile broadband, dial-up, or corporate VPN. Connect Windows 7 PCs on a home network in just four clicks and easily get to the photos, music, and files on each one – even share printers – with HomeGroup. 
Windows 7 will help your PC sleep and resume more quickly. It is designed to respond to commands more quickly and will help your PC to be more reliable.

This product is an online digital code. It will be delivered to your registered e-mail adress within a couple of working hours from the time of the order.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek