Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

For Honor Season Pass Cd Key UPlay Global
For Honor Season Pass Cd Key UPlay Global
31 641 Ft

For Honor Season Pass Cd Key UPlay Global

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

31 641 Ft
A vásárlás után járó pontok: 316 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
30 059 Ft/db
10+  db
-10 %
28 477 Ft/db
25+  db
-15 %
26 895 Ft/db
50+  db
-20 %
25 313 Ft/db
Részletek
  • Szamuráj – A kiválasztottak ezer éven át vándoroltak a déli sivatagokban. Ennek az utazásnak évszázadokkal ezelőtt el kellett volna törölnie őket, de túlélték nagy hőseik képességeinek és összpontosításának köszönhetően. Ezek a hősök azt remélik, hogy lehetetlen győzelemre vezetik népüket, és új hazát alapíthatnak.

  • Lovagok – A Légiók a nagy hősök vállán kiűzték a betolakodókat, legyőzték azokat, akik nem csatlakoztak hozzájuk, és több száz másikat alapítottak, hogy megvédjék azt, ami az övék. A két fronton invázióval szembesülve ezek a hősök azért küzdenek, hogy megvédjék földjüket a pogányoktól, akik elfoglalják.

  • Vikingek – Feltűnő félelem a szívekben. ellenségeiket, A Warborn harcosok áthajóznak a Forrás-tengeren, hogy megtámadják a déli partot. A tüzükről és szenvedélyükről ismert hősök megtestesítik, mit jelent harcosnak lenni. A rohamot vezetve elűzik ellenségeiket őseik földjéről.

  • Vélemények
    Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
    Hasonló termékek