Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

For Honor Cd Key EU UPlay
For Honor Cd Key EU UPlay
10 098 Ft

For Honor Cd Key EU UPlay

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

10 098 Ft
A vásárlás után járó pontok: 101 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
9 593 Ft/db
10+  db
-10 %
9 088 Ft/db
25+  db
-15 %
8 583 Ft/db
50+  db
-20 %
8 078 Ft/db
Részletek
/u>: 2017. február 14.


< p>A For Honor egy nem fantasy hack and slash videojáték, amely a középkorban játszódik. A játékosok három különböző frakció karaktereként játszhatnak, nevezetesen a The Legion, a The Chosen és a The Warborn. A három frakció a lovagot, a szamurájt és a vikinget képviseli. A különböző osztályok különböző képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek, és testreszabható lesz a játékosok számára. Például a karakterek neme és az általuk viselt páncél megváltoztatható és testreszabható.

A játékosok közelharci fegyverekkel, például baltákkal és kardokkal küzdenek egymás ellen. A játék kompetitív többjátékos módokat tartalmaz, amelyek akár nyolc játékost is támogathatnak, akik egyenletesen osztódnak két különböző csapatra. Amikor egy mérkőzés kezdődik, a játékosokat számos csapattárs kíséri, akik segítik a játékosokat. Egy meccsen ideiglenesen és véglegesen is lehet pontokat szerezni. Ha az egyik csapat elég pontot szerez, ki kell zárnia a játékosokat a másik csapatból. Ha a másik csapat összes játékosa kiesik, a mérkőzés véget ér. Amikor a játékosok egymás után megölnek bizonyos mennyiségű ellenséget, szintet léphetnek fel, és bravúrokat szerezhetnek, amelyek további jutalmak. Ezek a jutalmak lehetővé teszik a játékosok számára, hogy további pontokat és erőket szerezzenek, nyilakat vagy katapulttámadást indítsanak el, vagy meggyógyuljanak.

A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
  • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló

Available Languages: EN, DE, ES, FR, IT


Release day: 14 February 2017

 
For Honor is a non-fantasy hack and slash video game set during the medieval period. Players can play as a character from three different factions, namely The Legion, The Chosen, and The Warborn. The three factions represent knight, samurai, and Vikings, respectively. Different classes have different abilities and weapons, and customization will be available for players. For instance, the gender of the characters, and the armor worn by them, can be changed and customized.
Players fight against each other with melee-weapons such as axes and swords. The game features competitive multiplayer modes that can support up to eight players, who will be split evenly into two different teams. When a match starts, players will be accompanied by numerous teammates, who assist players. Points, both temporarily and permanent, can be earned in a match. When one team earns enough points, they must eliminate the players from the other team. Once all the players from the other team are eliminated, the match ends. When players kill a certain amount of enemies consecutively, they can level up, and gain Feats, which are additional perks. These perks allow players to gain additional points and strengths, call in a barrage of arrows or a catapult attack, or heal themselves.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek