Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Assassins Creed: Syndicate Cd Key UPlay Global
Assassins Creed: Syndicate Cd Key UPlay Global
6 555 Ft

Assassins Creed: Syndicate Cd Key UPlay Global

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

6 555 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
6 227 Ft/db
10+  db
-10 %
5 900 Ft/db
25+  db
-15 %
5 572 Ft/db
50+  db
-20 %
5 244 Ft/db
Részletek

Standard Edition – AZONNALI SZÁLLÍTÁS! :D

Különleges kiadás itt található: http://www.gamers-outlet.net/buy-assassins-creed-syndicate-special-edition -cd-key-uplay.html

A gyárakban rabszolgamunkára használt kizsákmányolt gyermekek kiszabadításától kezdve az ellenséges hajókról való értékes javak ellopásáig semmi sem áll meg, hogy igazságot hozzon London utcáira.

Parancsoljon London alvilágának< br /> Ahhoz, hogy Londont visszaszerezze az embereknek, hadseregre lesz szüksége. Bandavezérként erősítse meg fellegvárát, és vonja össze a rivális banda tagjait az ügye érdekében, hogy visszavehesse a fővárost a templomosok kezéből.

Új dinamikus harcrendszer< br /> Az Assassin's Creed Syndicate játékban az akció pörgős és brutális. A harc mestereként kombináld az erőteljes több ölést és az ellenlépéseket, hogy lecsaphasd az ellenségeidet.

Teljesen új fegyvertár
Válaszd ki a saját módodat az ellenségek elleni küzdelemhez. Használja ki a Rope Launcher technológiát, hogy olyan lopakodó legyen, mint valaha, és csapjon le Rejtett Pengéjével. Vagy válassza a kukri kést és a sárgaréz csuklókat, hogy rávegyen ellenségeire.

A közlekedés új korszaka
Londonban a rendszeres járművek mindig változó környezet. Hajtson hintót, hogy üldözze a célpontját, használja parkour-készségeit, hogy epikus küzdelmeket vívjon nagysebességű vonatok tetején, vagy fedezze fel magát a Temze hajói között.

Egy hatalmas nyitott világ< /strong>
Járja be a várost az ipari forradalom csúcspontján, és találkozzon ikonikus történelmi személyiségekkel. Westminstertől Whitechapelig találkozhat Darwinnal, Dickensszel, Viktória királynővel… és még sok mással.


 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek