Technikai segítségre van szüksége? Küldjön képernyőképet! | info@finominfo.hu

Assassins Creed: Black Flag Cd Key UPlay
Assassins Creed: Black Flag Cd Key UPlay
8 640 Ft
6 040 Ft

Assassins Creed: Black Flag Cd Key UPlay

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

30
8 640 Ft
6 040 Ft
Kezdete: 2022.01.24   Vége: 2022.01.25
Kedvezmény: 30
Megtakarítás 2 600 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
5 738 Ft/db
10+  db
-10 %
5 436 Ft/db
25+  db
-15 %
5 134 Ft/db
50+  db
-20 %
4 832 Ft/db
Részletek
amikor a kalózok törvénytelen köztársaságot hoztak létre a Karib-térségben és uralták a szárazföldet és a tengereket. Ezek a betyárok megbénították a haditengerészetet, leállították a nemzetközi kereskedelmet, és hatalmas vagyonokat zsákmányoltak. Fenyegették az Európát uraló hatalmi struktúrákat, milliók képzeletét inspirálták, és máig tartó örökséget hagytak hátra.

A Karib-térség a 18. század hajnalán
A valaha létrehozott legteljesebb Assassin's Creed világ. Állj olyan legendás kalózok közé, mint Blackbeard, Calico Jack és Benjamin Hornigold, miközben törvénytelen köztársaságot alapítasz a Bahamákon, és újraéled a valóban robbanásveszélyes eseményeket, amelyek meghatározták a kalózok aranykorát. Kingstontól Nassauig fedezzen fel 50 egyedi helyet, ahol egy kalóz életét élheti. Kapitány és testreszabhatja saját hajóját, keressen elveszett kincseket, vadászzon ritka állatokra és zsákmányoljon víz alatti hajóroncsokat.

Edward Kenway
Ebbe a világba vitorlázik egy fiatal, beképzelt és félelmetes kapitány, Edward Kenway. Kardkészsége és a tekintély megvetése kivívja az olyan kalózlegendák tiszteletét, mint Feketeszakáll, de egy ősi konfliktusba taszította, amely azzal fenyeget, hogy elpusztítja mindazt, amit a kalózok felépítettek.

Főbb jellemzők:

 • Egy brash Rebel Assassin – Legyen Edward Kenway, egy karizmatikus, de brutális kalózkapitány, akit az Assassins képez ki. Edward könnyedén válthat az Orgyilkos Rend Rejtett Pengéje és az összes új fegyver között, beleértve a négy kovaköves pisztolyt és a kettős kardokat.
 • Fedezzen fel egy nyitott világot Tele lehetőségekkel – Fedezze fel a valaha készült legnagyobb és legváltozatosabb Assassin's Creed világot. Kingstontól Nassauig fedezzen fel több mint 75 egyedi helyet, ahol egy kalóz életét élheti, beleértve:
  - Víz alatti hajóroncsok zsákmányolása
  - Templomosok meggyilkolása virágzó városokban
  - Vadászat ritka állatokra szelídítetlen dzsungelben
  - Keress kincset az elveszett romokban
  - Menekülés a rejtett öblökbe
 • Legyél a Karib-tenger legfélelmetesebb kalóza - Parancsolj hajódnak, a Jackdaw-nak, és üss félelmet mindenkiben, aki látja. Rablás és kifosztás, hogy frissítsd a Jackdaw-t lőszerrel és felszereléssel, amely az ellenséges hajók leküzdéséhez szükséges. A hajó fejlesztései kulcsfontosságúak Edward előrehaladása szempontjából a játék során. Támadj és szállj fel zökkenőmentesen hatalmas galleonokra, toborozd a tengerészeket, hogy csatlakozzanak a legénységedhez, és indulj el egy epikus és hírhedt kalandba.
 • < li style="margin: auto; padding: 0px 0px 8px;">Tapasztalja meg a kavargó valóságot a kalózfantázia mögött – Álljon olyan legendás nevek közé, mint Blackbeard, Calico Jack és Benjamin Hornigold, miközben törvénytelen köztársaságot alapít a Bahamákon, és újraéli az igazán robbanásveszélyes eseményeket, amelyek meghatározták az aranyat. A kalózkodás kora.
 • Az eddigi legjobb Assassin's Creed többjátékos élmény – Tedd próbára gyilkossági készségeidet, és indulj el egy online utazásra a Karib-térségben. Fedezze fel a vadonatúj kalóz karakterkészletet, és fedezzen fel egzotikus és színes helyszíneket. Emellett teremtsd meg saját játékélményedet az új Game Lab funkcióval – alakítsd ki saját többjátékos módodat képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával. Játssz és oszd meg az újonnan létrehozott módodat barátaiddal.
s Creed Multiplayer Experience Date – Tedd próbára gyilkossági készségeidet, és indulj el egy online utazásra a Karib-térségben. Fedezze fel a vadonatúj kalóz karakterkészletet, és fedezzen fel egzotikus és színes helyszíneket. Emellett teremtsd meg saját játékélményedet az új Game Lab funkcióval – alakítsd ki saját többjátékos módodat képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával. Játssz és oszd meg az újonnan létrehozott módodat barátaiddal.
s Creed Multiplayer Experience Date – Tedd próbára gyilkossági készségeidet, és indulj el egy online utazásra a Karib-térségben. Fedezze fel a vadonatúj kalóz karakterkészletet, és fedezzen fel egzotikus és színes helyszíneket. Emellett teremtsd meg saját játékélményedet az új Game Lab funkcióval – alakítsd ki saját többjátékos módodat képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával. Játssz és oszd meg az újonnan létrehozott módodat barátaiddal.
és fedezzen fel egzotikus és színes helyszíneket. Emellett teremtsd meg saját játékélményedet az új Game Lab funkcióval – alakítsd ki saját többjátékos módodat képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával. Játssz és oszd meg az újonnan létrehozott módodat barátaiddal.
és fedezzen fel egzotikus és színes helyszíneket. Emellett teremtsd meg saját játékélményedet az új Game Lab funkcióval – alakítsd ki saját többjátékos módodat képességek, szabályok és bónuszok kiválasztásával. Játssz és oszd meg az újonnan létrehozott módodat barátaiddal.
A Csomag Tartalma
 • Szoftverkulcs
 • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló

Assassin's Creed: Black FlagAvailable Languages: EN, DE, ES, FR, ITThe Golden Age of Pirates 

Assassin’s Creed IV Black Flag begins in 1715, when pirates established a lawless republic in the Caribbean and ruled the land and seas. These outlaws paralyzed navies, halted international trade, and plundered vast fortunes. They threatened the power structures that ruled Europe, inspired the imaginations of millions, and left a legacy that still endures. 
The Caribbean at the Dawn of the 18th Century

The fullest Assassin’s Creed world ever created. Stand among legendary pirates such as Blackbeard, Calico Jack and Benjamin Hornigold, as you establish a lawless republic in the Bahamas and relive the truly explosive events that defined the Golden Age of Pirates. From Kingston to Nassau, explore 50 unique locations where you can live the life of a pirate. Captain and customize your own ship, search for lost treasure, hunt rare animals and loot underwater shipwrecks.
Edward Kenway

Into this world sails a young, cocky, and fearsome captain named Edward Kenway. His skill with a sword and disdain for authority earn him the respect of pirate legends like Blackbeard, but thrust him into an ancient conflict that threatens to destroy everything the pirates have built.


Key Features:


 • A Brash Rebel Assassin – Become Edward Kenway, a charismatic yet brutal pirate captain, trained by Assassins. Edward can effortlessly switch between the Hidden Blade of the Assassin’s Order and all new weaponry including four flintlock pistols and dual cutlass swords.

 • Explore an Open World Filled With Opportunities – Discover the largest and most diverse Assassin’s Creed world ever created. From Kingston to Nassau, explore over 75 unique locations where you can live the life of a pirate including:

  - Loot underwater shipwrecks

  - Assassinate Templars in blossoming cities

  - Hunt for rare animals in untamed jungles

  - Search for treasure in lost ruins

  - Escape to hidden coves

 • Become The Most Feared Pirate in the Caribbean – Command your ship, the Jackdaw, and strike fear in all who see her. Plunder and pillage to upgrade the Jackdaw with ammunition and equipment needed to fight off enemy ships. The ship’s improvements are critical to Edward’s progression through the game. Attack and seamlessly board massive galleons, recruit sailors to join your crew and embark on an epic and infamous adventure.

 • Experience the Gritty Reality Behind the Pirate Fantasy – Stand amongst legendary names such as Blackbeard, Calico Jack and Benjamin Hornigold, as you establish a lawless Republic in the Bahamas and relive the truly explosive events that defined the Golden Age of Piracy.

 • The Best Assassin's Creed Multiplayer Experience to Date - Put your assassination skills to test and embark on an online journey throughout the Caribbean. Discover a brand new set of pirate characters, and explore exotic and colourful locations. Additionally, create your own game experience with the new Game Lab feature – craft your own multiplayer mode by choosing abilities, rules and bonuses. Play and share your newly created mode with your friends.


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek