Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Black Desert Online Steam Gift Region Free
Black Desert Online Steam Gift Region Free
15 120 Ft

Black Desert Online Steam Gift Region Free

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

15 120 Ft
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
14 364 Ft/db
10+  db
-10 %
13 608 Ft/db
25+  db
-15 %
12 852 Ft/db
50+  db
-20 %
12 096 Ft/db
Részletek
Az ajándék átvételéhez a vásárlónak olyan Steam-fiókkal kell rendelkeznie, amelyben a Steam Store pénzneme USD-re van beállítva.


A Black Desert Online egy hamarosan megjelenő sandbox MMORPG, amely kiváló grafikát és akcióorientált játékstílust ígér mind a PvE, mind a PvP elemeihez. A koreai Pearl Abyss stúdió által 2010 óta fejlesztett Black Desert a Daum internetes portálon jelenik meg hazai és nyugati piacán egyaránt. Válasszon a 9 karakterosztály közül, és különböztesse meg avatarodját egy kiterjedt karakter-testreszabási eszközzel, amely lehetővé teszi karakterének szinte minden aspektusának manipulálását. Vállalj küldetéseket, és győzz le lények hordáit egy gördülékeny harcrendszeren keresztül, amely kézi célzást és taktikai pozicionálást igényel. Fedezze fel a hatalmas, összekapcsolt világot, amelyet különféle időjárási viszonyok zúdítanak. Alakítsa ki tanyáját egy példányos lakásrendszeren keresztül. És küzdj a méned tetejéről, tenyésztve a lényeket a leggyorsabb tartó létrehozása érdekében.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek