Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Arma 3 Steam Europe CD Key Steam
Arma 3 Steam Europe CD Key Steam
19 716 Ft

Arma 3 Steam Europe CD Key Steam

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

19 716 Ft
A vásárlás után járó pontok: 197 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
18 730 Ft/db
10+  db
-10 %
17 744 Ft/db
25+  db
-15 %
16 759 Ft/db
50+  db
-20 %
15 773 Ft/db
Részletek
Az egy- és többjátékos tartalom széles választékával, több mint 20 járművel és 40 fegyverrel, valamint korlátlan tartalomkészítési lehetőségekkel visszatér a PC első számú katonai játéksorozata. Hiteles, változatos, nyitott – az Arma 3 háborúba küld.

Jellemzők


 • Altis & Stratis
  Győzd le ellenségedet a részletesen kidolgozott csatatereken – több mint 290 km²-en a mediterrán szigeten.
 • Szóló és többjátékos
  Tapasztalja meg a katonai játékmenetet az egyjátékos kirakatküldetések teljesítésével. Fuss végig a versengő tüzelőgyakorlatokon, hogy tökéletesítsd lövési és mozgási készségeidet. Alkoss egy osztagot, és szövetkezz, hogy harcolj az ellenséged ellen többjátékos forgatókönyvekben.
 • < li dir=" rtl" style="margin: 0px; padding: 0px;">Fegyverek és járművek
  Mester légi, szárazföldi és tengeri 20+ járművel; válasszon felszerelést, válasszon 40+ fegyver közül, és szabja testre a töltetet.
 • Tartalomkészítés
  Kezdje el létrehozni saját élményeit a hatékony forgatókönyv-szerkesztővel; alakítson ki modokat mások számára; osszon meg és fedezzen fel forgatókönyveket a Steam Workshopon; csatlakozzon kreatív közösségünkhöz.
 • Felújított motor
  Navigáljon a csatatéren gördülékeny új animációkkal; érezze át a harc pusztító erejét a továbbfejlesztett hangmotorral, az új ragdoll szimulációval és a PhysX™ által támogatott járművekkel.
 • Kampány bejövő
  A megjelenés után ingyenes DLC-ként szállítjuk, a hivatalos kampány 3 játékvezérelt epizódban kerül bevezetésre: Survive, Adapt, Win.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek