Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Ark Survival Evolved Scorched Earth DLC cd key Steam
Ark Survival Evolved Scorched Earth DLC cd key Steam
18 170 Ft

Ark Survival Evolved Scorched Earth DLC cd key Steam

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

18 170 Ft
A vásárlás után járó pontok: 182 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
17 262 Ft/db
10+  db
-10 %
16 353 Ft/db
25+  db
-15 %
15 445 Ft/db
50+  db
-20 %
14 536 Ft/db
Részletek
hr style="font-size: 13px; direction: ltr;">

Férfiként vagy nőként, aki meztelenül rekedt, fagy és éhezik az ARK nevű titokzatos sziget partján, vadásznia kell, forrásokat kell gyűjtenie, tárgyakat kell készítenie, termesztenie kell növényeket, kutatási technológiákat és menedékeket építenek, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak. Használd ravaszságodat és erőforrásaidat, hogy megöld vagy megszelídítsd a leviatán dinoszauruszokat és más, a földön barangoló őslényeket, és csatlakozz több száz játékoshoz, vagy zsákmányolj ellenük, hogy túléld, uralkodj... és menekülj! < Több zene, jobb felhasználói felület, jobb játékvezérlő-támogatás (azaz a felhasználói felület gombjainak felhívásai), jobb VR-támogatás (azaz HMD fegyvercélzási lehetőség)

A rengeteg hibajavításon túlmenően intenzív teljesítményfejlesztések, mega iteratív polírozás , és neked mi van. A játék fényes gyémántként fog csillogni, mielőtt készen állna a teljes kiadásra, és még ekkor is tervezünk egy hosszú távú megjelenés utáni tartaloméletciklust, speciális ARK-kkal a rajztáblán.”

p>
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek