Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Alien Isolation Cd Key Steam
Alien Isolation Cd Key Steam
6 120 Ft

Alien Isolation Cd Key Steam

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

6 120 Ft
A vásárlás után járó pontok: 61 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
5 814 Ft/db
10+  db
-10 %
5 508 Ft/db
25+  db
-15 %
5 202 Ft/db
50+  db
-20 %
4 896 Ft/db
Részletek
0); betűcsalád: Arial, Helvetica; vonalmagasság: 19,2 képpont; margó: 0px; padding: 0px; --darkreader-inline-color:#d55448;">


HOGYAN TÚL TÚL?

Fedezze fel a félelem valódi jelentését az Alien: Isolation című filmben, egy túlélési horrorban, amely állandó rettegés és halálos veszély légkörében játszódik. Tizenöt évvel az Alien™, Ellen Ripley lánya eseményei után Amanda elkeseredett csatába lép túlélés, azon a küldetésen, hogy feltárja az igazságot az anyja eltűnése mögött.

Amandaként egy egyre ingatagabb világban fogsz navigálni, miközben minden oldalról egy pánikba esett, kétségbeesett lakossággal és egy kiszámíthatatlansággal találod szemben magad, könyörtelen Alien.

Ha nincs erőd és nincs felkészülve, nem csak a siker érdekében kell forrásokat felhalmozni, megoldásokat rögtönözni és eszedet használni. a küldetésedben, hanem egyszerűen életben maradni.

Amikor elhagyta a Földet, Ellen Ripley megígérte lányának, Amandának, hogy 11. születésnapjára hazatér. Amanda soha többé nem látta.

Tizenöt évvel később Amanda, aki jelenleg a Weyland-Yutani alkalmazottja, meghallja, hogy az ő repülésrögzítője az anyahajót, a Nostromo-t megtalálták a távoli szevasztopoli kereskedelmi állomáson. A kísértésnek, hogy végre megértse, mi történt, túl nagy ahhoz, hogy ellenálljon. Amikor a legénység megérkezik Szevasztopolba, azt találják, hogy valami kétségbeesetten nincs rendben. Úgy tűnik, hogy mindez egy ismeretlen fenyegetéshez kapcsolódik, amely mélyen az árnyékban üldöz és gyilkol.

Annak érdekében, hogy feltárja az igazságot anyjával kapcsolatban, Amanda kénytelen szembenézni ugyanazzal a félelmetes dologgal, mint elválasztotta őket.

Jellemzők


Győzz le egy állandóan jelenlévő halálos fenyegetést – Tapasztald meg a tartós félelmet, mivel egy igazán dinamikus és reaktív idegen érzékszervei segítségével vadászik rád, és reagál minden lépésedre.

Improvizálj a túlélésért – Rendszerek feltörése, létfontosságú erőforrások után kutat, és készítsen tárgyakat az egyes helyzetek kezelésére. Kikerülöd az ellenségeidet, elvonod a figyelmüket, vagy szembefordulsz velük?

Fedezze fel a rejtélyek világát és árulás– Merüljön el Szevasztopol, az űr peremén, egy leszerelt kereskedelmi állomás részletes környezetében. Találkozzon gazdag lakosokkal a félelemtől és bizalmatlanságtól sújtott világban.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek