Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Act of Aggression Cd Key Steam
Act of Aggression Cd Key Steam
9 690 Ft

Act of Aggression Cd Key Steam

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

9 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
9 206 Ft/db
10+  db
-10 %
8 721 Ft/db
25+  db
-15 %
8 237 Ft/db
50+  db
-20 %
7 752 Ft/db
Részletek
hr style="font-size: 13px; direction: ltr;">

A közeljövőben játszódó Act of Aggression egy robbanékony techno-thriller valós idejű stratégiai játék, amely az RTS aranykorából származik . Három globális szuperhatalommal csak egy győzelem születhet.

Három különálló frakción keresztül, amelyek mindegyike a legnagyobb modern és prototípus katonai fegyverekkel van felfegyverkezve, induljon el a világ legingatagabb konfliktusövezetei közé, és építsen bázisokat tömegtermelés, erőforrás-ellátó vonalak létrehozása és háború az Eugen Systems robbanékony RTS-jében.

A stratégiai bázisépítéshez, az erőforrás-begyűjtéshez való visszatérés érdekében építse fel és kezelje a háború fogaskerekeit, és dinamikus technológiai fák. Fogj el bankokat és ellenséges katonákat, hogy készpénzbevételt generálj. Frissítse az egységeket specializációval, és tárjon fel új készségeket. Vágj bele egy epikus egyjátékos kampányba egy izgalmas eredeti történettel, és harcolj az egész világon valósághű környezetben. Versenyezzen online a zsigeri PVP-csatákban, és légy a legjobb parancsnok!

Egy olyan világban, ahol folyamatosan fenyegető globális instabilitás néz szembe, visszavered vagy részt veszel az Agressziós aktusban?

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek