Technikai segítségre van szüksége? Küldjön képernyőképet! | info@finominfo.hu

Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network
Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network
20 460 Ft

Destiny - PS4 Cd Key (Digital Code) - Playstation Network

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

20 460 Ft
A vásárlás után járó pontok: 205 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
19 437 Ft/db
10+  db
-10 %
18 414 Ft/db
25+  db
-15 %
17 391 Ft/db
50+  db
-20 %
16 368 Ft/db
Részletek
span style="font-size:14px;">Van EU-fiókja? Nincs mit! kövesse az alábbi utasításokat, hogy hozzáadja a játékot EU-fiókjához: http://www.gamers-outlet.net/PSN_Activation


A Destiny egy első személyű lövöldözős játék, amelyet Bungie, a Halo sorozat alkotói fejlesztettek ki.

Történetünk 700 év múlva kezdődik a Föld utolsó városában, egy Naprendszerben, amely tele van az ember aranykorának romjaival.

Egy hatalmas, titokzatos idegen hajó lóg a fejünk felett, mint egy második Hold. Senki sem tudja, honnan jött és miért van itt, csak azt, hogy a mi védelmezőnk. A Földnek ezt az őrzőjét Utazóként ismerik.

Eközben a világegyetem pereméről idegen lények kúsznak be, akik elhatározták, hogy elfoglalják a Földet és az "Utolsó Várost"

Mi vagyunk Őrzők, akiknek az a feladata, hogy megvédjék az emberiség maradványait, felderítsék e szörnyek forrását, és végül - legyőzzék fenyegetésüket.

A Destiny egy közös világú lövöldözős játék, a maga nemében az első. Ez egy akció-kalandjáték, amelyben te vagy a történet főszereplője és alkotója. Őrként bejárod a bolygókat és a csillagokat, küzdve a túlélésünkért és a remény életben tartásáért. De ez nem jelenti azt, hogy egyedül kell megtennie. Ha akarod, játszhatod a Destiny-t teljesen egyedül, vagy bemehetsz egy tűzcsapattal, amelyből magad és legfeljebb két másik személy áll. A játékosok simán beilleszkedhetnek a játékodba, hogy segítsenek neked, és veled együtt fedezzenek fel. Nyilvános rendezvényeken vehetnek részt szabadidődben. A sors a te történeted; megalkotod és kezeled. Használd jól, légy bátor.

Jellemzők


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek