Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

FIFA Soccer 15 Cd Key Cd Key EA Origin
FIFA Soccer 15 Cd Key Cd Key EA Origin
16 720 Ft

FIFA Soccer 15 Cd Key Cd Key EA Origin

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

16 720 Ft
A vásárlás után járó pontok: 167 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
15 884 Ft/db
10+  db
-10 %
15 048 Ft/db
25+  db
-15 %
14 212 Ft/db
50+  db
-20 %
13 376 Ft/db
Részletek
span style="color: rgb(255, 0, 0); font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: bold; text-align: justify;">* Fifa 15


A következő szintre emelve. Soha nem láttál még ilyen PC-focit.


A szép játék rajongói szeretik a drámája az egésznek: Az ügyesség megnyilvánulásai, a tömeg üvöltése, a játékosok nyers érzelmei a pályán. A sorozatban először PC-n a FIFA 15-öt az Ignite motor hajtja, ami a futballjátékban valaha látott legmagasabb szintű realizmust hozza el.

A pálya elképesztően részletes. Amikor az akció beindul, a gyönyörű gyep megmutatja a hatásokat: felszakadt fű és sárfröccsök, amelyek a nagy téttel járó játék oda-vissza tükröződését tükrözik. A közönség is teljesen új szintre emelkedik, a lelátón élő szurkolók ujjongásai és gúnyolódásai közvetlenül a való életből származnak. És a hab a tortán: a színes kommentár valójában valós időben hívja fel a rajongók viselkedését, ahogy az előfordul. Lenyűgöző, hogy a hang mennyire képes beilleszteni a játékba, és ez még soha nem volt ennyire nyilvánvaló, mint a FIFA 15-ben.

A FIFA 15 valóban a gyakorlati játékban ragyog. A játékosok teljesen életben érzik magukat, miközben támadnak és védekeznek, és felismerheti az olyan sztárjátékosok modorát és jellegzetes mozdulatait, mint Lionel Messi. Az egyéni kihívások teljes összpontosítást igényelnek, mivel az Ignite motor a labdafizika új szintjét hozza a játékba. Vállal akarja uszályozni ellenfelét? Figyelje az inghúzási reakciót, miközben a birtoklásért küzd.

A győzelemhez mind a tizenegy embernek a pályán kell lennie, ezért jó dolog, hogy a valaha volt legjobb mesterséges intelligenciával rendelkező csapattársak állnak az Ön rendelkezésére. Vedd át az irányítást csapattársaid felett a döntő szettlabdákban, és állítsd be őket tökéletesen, hogy a játékokat a lehető legjobban hajtsák végre.

Csapattársaid minden porcikájára szükséged lesz, mert ellenfeleid mindennel tisztában vannak, ami a pályán történik. Akár kiszívják a levegőt a labdából, és lefutják az órát, hogy megőrizzék a vezetést, akár lefelé lövik a labdát a pályán, hogy utolérjék, amikor lemaradnak, az ellenfelek keményebbek, mint valaha.

A Beautiful Game összes drámája az Ignite motornak köszönhetően PC-n még soha nem látott módon jelenik meg. Találkozunk a pályán.

A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
  • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló

Available languages: EN, DE, FR, IT, ES, NL, HU, PL, PT, RU!

Game Include:

* Fifa 15Kicking it to the next level. You’ve never seen PC football like this.


Fans of the Beautiful Game love the drama of it all: The displays of skill, the roars of the crowd, the raw emotions of the players on the pitch. For the first time in the series on PC, FIFA 15 is powered by the Ignite engine, bringing the highest level of realism ever seen in a game of football.The pitch is amazingly detailed. When the action gets going, the gorgeous turf shows the effects: torn-up grass and mud splatters that reflect the back-and-forth of high-stakes play. The crowds are taken to a whole new level too, with cheers and jeers from the fans in the stands drawn directly from real life. And the icing on the cake: the color commentary will actually call out fan behavior in real time as it occurs. It’s amazing how sound can put you right into the game, and that’s never been more evident than it is in FIFA 15.FIFA 15 really shines in the actual hands-on play. Players feel absolutely alive as they attack and defend, and you’ll recognize the mannerisms and signature moves of star players like Lionel Messi. One-on-one challenges will require all of your focus as the Ignite engine brings a new level of ball physics to the game. You want to shoulder barge your opponent? Watch for the shirt pull response as you fight to keep possession. It takes all eleven of the men on the pitch to win, so it's a good thing you’ve got the best AI-powered teammates ever at your command. Take control of your teammates in crucial set pieces, positioning them perfectly to execute plays to perfection. You’ll need every ounce of your teammates' skills, because your opponents are aware of everything that happens on the pitch. Whether they're taking the air out of the ball and running down the clock to preserve a lead or lobbing the ball down the field to catch up when they’re behind, your opponents are tougher than ever. All of the drama of the Beautiful Game is delivered like never before on the PC thanks to the Ignite engine. See you on the pitch.
 
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek