Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Dragon Age Inquisition Cd Key Origin
Dragon Age Inquisition Cd Key Origin
15 120 Ft

Dragon Age Inquisition Cd Key Origin

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

15 120 Ft
A vásárlás után járó pontok: 151 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
14 364 Ft/db
10+  db
-10 %
13 608 Ft/db
25+  db
-15 %
12 852 Ft/db
50+  db
-20 %
12 096 Ft/db
Részletek
betűcsalád: Arial, Helvetica; betűméret: 12 képpont; vonalmagasság: 19.200000762939453px;">A Dragon Age: Inquisition a harmadik játéksorozat (Dragon Age: Origin és Dragon Age II), amelyet az EA bocsát ki, és a BoiWare fejlesztette. PC-n, Play Station 3/ 4 és az Xbox 360/ONE.

Egyjátékos, masszív, gyönyörű, harccal továbbfejlesztett játék! Ez a Dragon Age: Inquisition, az esztétika elkápráztat, a harc pedig arra készteti, hogy többre vágyjon! Hatalmas, és gyönyörű táj, saját dinamikusan változó időjárási rendszerével és olyan problémákkal, amelyekkel útközben találkozni fog.
A BoiWare azt mondta, hogy a játék szíve és lelke a kíméletlen, kihívásokkal teli harcon múlik, amelyből SOKAT megtapasztalhatsz a kalandok során, a szeletelés, a kockázás, a kikerülés és a kacsázás végül megöli az összes ellenséget Más dolgokat is átalakítottak, például a párbeszédet és a játékban hozott döntéseidet, az AI emlékezni fog, hogy milyen döntéseket hozol, és végigviszi a játék során, ha megzavarsz egy tábornokot, ő és csapatai emlékezni fognak, és a jövőben nem lesz olyan kedves veled! Ez a funkció valóban egy következő szintet vagy tekercsjátékot hoz, hogy elmerüljön a játékban, és érezze a rossz választás következményeit!
Az egyedülálló játékmotor, a térképek és a felhasználói felület azt jelenti, hogy ez a játék kiterjedt Roll play funkcióval rendelkezik, ezért Legyen óvatos, ne csak abban, hogy mit mond az embereknek, hanem abban is, hogy hogyan viselkedik, amikor olyan kihívásokkal néz szembe, mint például egy őrzés megrohamozása, ahelyett, hogy pusztán megterhelné, dönthet bármelyik mellett; kopogtat a bejárati ajtón, menj át a falon, vagy alkalmazd a lopakodó taktikát, és keresd meg a földalatti alagutakat a tárolóba! A választás most a tiéd, és egyedül a tiéd!
Főbb jellemzők:
Gyönyörű táj és térképek: A nagy, gyönyörű térképek fantasztikus tájat képviselnek. ezzel'
A Csomag Tartalma
  • Szoftverkulcs
  • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
  • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló

Available languages: Multi-Language

  


 

Dragon Age: Inquisition is the third in a series of games (Dragon Age: Origin and Dragon Age II ) publishing by EA and developed by BoiWare it will be available on the PC, Play Station 3/4 and the Xbox 360/ONE. 

A single player massive beautiful, combat enhanced game! That is Dragon Age: Inquisition, the aesthetics will leave you stunned and the combat will leave you wanting more!  You will find yourself running through an vast and beautiful landscape, with it's own dynamic ever changing weather system and problems you will encounter on the way.

 

BoiWare have said that the heart and soul of the game relies on it's ruthless challenging combat, of which you will experience A LOT throughout your adventures, slicing, dicing, dodging and ducking ultimately slaying all your foes. They also have re vamped other things, such as dialogue and your decisions in the game, the AI will remember what decisions you make and it will carry throughout your time playing, if you upset a general, him and his troops will remember and they will not be so kind to you in the future! This feature really brings a next level or roll play to immerse you into the game and to feel the consequences of a wrong choice!

 

The unique game engine, maps and UI mean that this game has an extensive Roll play feature, you have to be careful in not only what you say to people, but how you act, when facing such challenges as storming a keep, instead of just charging the keep you can decide to either; knock on the front door, go over the wall or take the stealthy tactic and find the underground tunnels into the keep! The choice is now yours and yours alone!

 

Key Features:

Beautiful landscape and maps: The large beautiful maps equate for some fantastic scenery, along with it's unique dynamic weather system being so well done it is able to create real time puddles.

Roll play enhanced: The RP in this game is enhanced, giving you that feel of being in the game with the character, every choice makes the difference!

Fighting System: As before, the fighting in this game is the core of BioWare, something you are bound to enjoy on your adventures.
 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek