Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

Battlefield 4 Cd Key Origin Global
Battlefield 4 Cd Key Origin Global
15 500 Ft

Battlefield 4 Cd Key Origin Global

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

15 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 155 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
14 725 Ft/db
10+  db
-10 %
13 950 Ft/db
25+  db
-15 %
13 175 Ft/db
50+  db
-20 %
12 400 Ft/db
Részletek
verdana, arial, helvetica, sans-serif; betűméret: 11 képpont; vonalmagasság: normál; text-align: justify;">
A Battlefield 4 a műfajt meghatározó kasszasiker olyan pillanatokból, amelyek elmossák a határvonalat játék és dicsőség között. A Frostbite 3 következő generációs erejével és hűségével fűtve a Battlefield 4 zsigeri, drámai élményt nyújt mástól eltérően.

Csak a Battlefieldben tudod lerombolni az ellenségedet védő épületeket. Csak a Battlefieldben vezetsz egy támadást egy fegyveres csónak hátuljáról. A Battlefield szabadságot ad neked, hogy többet tegyél és több legyél játék közben. az erősségeid és a saját utad a győzelemhez.

A jellegzetes többjátékos játékon kívül a Battlefield 4 egy intenzív, drámai, karaktervezérelt kampányt is tartalmaz, amely az amerikai VIP-k Sanghajból való evakuálásával kezdődik, és követi a csapat küzdelmét a hazatalálásért.

< span style="color: rgb(44, 62, 73); font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: normal; text-align: justify;">Ott nincs összehasonlítás. Merüljön el a teljes háború dicsőséges káoszában, amely csak a Battlefieldben található.

Főbb jellemzők:

 • Csak a Battlefieldben változtathatja meg valós időben a tájat az interaktív környezetekkel, amelyek reagálnak minden lépésére.
 • Csak a Battlefieldben találja meg a félelmetes a következő generációs Frostbite™ 3 motor ereje, páratlan hang- és képhűséggel, amely emberibbé, drámaibbá és hihetőbbé teszi a játékot.
 • Csak a Battlefieldben tapasztalhatsz meg páratlan szintű, mindenre kiterjedő háborút. szabadságot ad, hogy kijátszhasd az erősségeidet, és saját utat vágj a győzelemhez.
 • Csak a Battlefieldben van képes uralni a szárazföldet, a levegőt és a tengert vadonatúj, intenzív vízi alapú járműharcokkal.

A Csomag Tartalma
 • Szoftverkulcs
 • Az EU jogszabályainak megfelelő dokumentáció (eladói nyilatkozat)
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Telepítőfájl letöltése
Rendszerkövetelmények
Grafika:
DirectX 9 grafikus processzor, WDDM 1.0 driverrel
Merevlemez-terület:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Memória:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Processzor:
1 GHz
Összefoglaló

Available languages: Multi-LangAboutBattlefield 4 is the genre-defining action blockbuster made from moments that blur the line between game and glory. Fueled by the next-generation power and fidelity of Frostbite 3, Battlefield 4 provides a visceral, dramatic experience unlike any other. Only in Battlefield can you demolish the buildings shielding your enemy. Only in Battlefield will you lead an assault from the back of a gun boat. Battlefield grants you the freedom to do more and be more while playing to your strengths and carving your own path to victory. In addition to its hallmark multiplayer, Battlefield 4 features an intense, dramatic character-driven campaign that starts with the evacuation of American VIPs from Shanghai and follows your squad's struggle to find its way home. There is no comparison. Immerse yourself in the glorious chaos of all-out war, found only in Battlefield. Key Features:


 • Only in Battlefield can you change the landscape in real-time with interactive environments that react to your every move.

 • Only in Battlefield will you find the awe-inspiring power of the next generation Frostbite™ 3 engine, with unrivaled audio and visual fidelity making your game more human, dramatic, and believable.

 • Only in Battlefield can you experience an unmatched level of all-out war that grants you the freedom to play to your strengths and carve your own path to victory.

 • Only in Battlefield do you have the power to dominate land, air and sea with all-new, intense water-based vehicular combat. 


 


 

 
 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek