Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

World of Warcraft: Battlechest 5.0 EU Cd Key EU
World of Warcraft: Battlechest 5.0 EU Cd Key EU
11 690 Ft

World of Warcraft: Battlechest 5.0 EU Cd Key EU

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

11 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 117 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
11 106 Ft/db
10+  db
-10 %
10 521 Ft/db
25+  db
-15 %
9 937 Ft/db
50+  db
-20 %
9 352 Ft/db
Részletek
strong>5 elemet tartalmaz: World of Warcraft Classic, The Burning Crusade, The Wrath of the Lich King, Cataclysm és Mists of Pandaria Expansion.

Alászálljon a World of Warcraft világába, és csatlakozzon több ezer hatalmas hősök a mítoszok, varázslatok és határtalan kalandok online világában. Fedezze fel a szaggatott, havas csúcsokat; hatalmas hegyi erődök; és kemény, kanyargós kanyonok. Tanúi a parázsló csatamezők felett repülő zeppelineknek; harc epikus ostromokban – legendás élmények tárháza vár rád. Lépj be a World of Warcraft világába...
Vágj bele epikus küldetésekbe
Fedezd fel a Warcraft folytatódó történetét, miközben küldetések ezreit veszed részt – és folyamatosan újabbak kerülnek hozzáadásra. Nézz szembe a Blackrock Spire hatalmas sárkányával; tisztítsd meg az élőholtakat Stratholme fenyegető zikkurátjaitól; és még sok-sok más.

< /p>

Jellemzők

Vegyél részt epikus küldetésekben

  • Felold meg a Warcraft folyamatos történetét, miközben több ezer küldetésben veszel részt - - folyamatosan hozzáadva. Nézz szembe a Blackrock Spire hatalmas sárkányával; tisztítsd meg az élőholtakat Stratholme fenyegető zikkurátjaitól; és még sok minden más.
  • Alakíts erős szövetségeket
  • Játssz egyedül, vagy vonj be hőstársakat, hogy egyesítsék erőiket veled, miközben egy háborúban álló világ hatalmas, harcoktól sebzett táján tárgyalsz.
  • Vegyél részt egy folyamatosan változó világban
  • Blizzard Entertainment Elkötelezett élő csapata új kalandok, felfedezendő földek és legyőzendő szörnyek folyamatos folyamát hozza létre. Az epikus küldetés soha nem ér véget.
  • Csodálkozzon a "zökkenőmentes" szépségben.
  • Fedezze fel a kiterjedt környezeteket, amelyek egyszóval: legendás. A World of Warcraft grafikus motorja zökkenőmentesen jeleníti meg a játékuniverzumot – így Ön kalandozással tölti az idejét, nem pedig várakozással.
  • Készítsen egyedi avatárt
  • Testre szabja karaktere megjelenését, tehetségét és felszerelését. hogy megalkosd a saját igazán egyedi hősödet Azeroth világában. Tervezze meg saját céhmellényeit, hogy hírnevét – vagy ismertségét – közvetítse a világnak.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek