Kérdése van, esetleg elakadt valahol? Ne essen kétségbe! Inkább írjon emailt nekünk! Általában pár percen belül válaszolunk | info@finominfo.hu

World of Warcraft: Battle for Azeroth Cd Key EU
World of Warcraft: Battle for Azeroth Cd Key EU
84 893 Ft

World of Warcraft: Battle for Azeroth Cd Key EU

Típus: Digitális Kulcs (Letölthető)

Fizetési mód: Bankkártya, Átutalás

Szállítás: Általában Azonnal (Maximum 1 napon belül), E-mailen keresztül.

84 893 Ft
A vásárlás után járó pontok: 849 Ft
Mennyiségi kedvezmény
5+  db
-5 %
80 648 Ft/db
10+  db
-10 %
76 403 Ft/db
25+  db
-15 %
72 159 Ft/db
50+  db
-20 %
67 914 Ft/db
Részletek

FIGYELMEZTETÉS: EZ AZ EU VÁLTOZAT, CSAK EU BATTLENET FIÓKON MŰKÖDIK!!!

World of Warcraft: A Battle for Azerothhoz alapjátékra van szükség< /u> az összes korábbi terjeszkedéssel együtt.

Az Azeroth szörnyű árat fizetett azért, hogy véget vessen a Légió keresztes hadjáratának apokaliptikus menetének – de még akkor is, ha a világ sebeit kezelik, a Szövetség és a Horda közötti megrendült bizalom, amelyet talán a legnehezebb helyrehozni. Amint ez az ősrégi konfliktus újra fellángol, csatlakozzon szövetségeseihez, és támogassa frakciója ügyét – Azeroth jövője a háború tüzében fog összekovácsolódni.

Jellemzők:

 • Szövetséges fajok toborzása
  Fedezze fel Azerothot a hat új játszható szövetséges verseny egyikeként, köztük négy, amivel már találkozott. a légió elleni hadjáratban. Indulj el egy küldetésbe, hogy elnyerd a tetszését, és nyiss meg minden versenyt, erősítve ezzel a frakciót. Hozz létre egy új karaktert, és fejezd be a teljes szintezési élményt, hogy megszerezd a jellegzetes Heritage Armor készletet.
 • Kul Tiras
  A hatalmas Szövetség hőseként utazz a tengerészek felé Kul Tiras királysága, Jaina Proudmoore otthona. Oldd fel az árulás és a sötét mágia hálóját, miközben hataloméhes kalózokkal, halálmágiát használó boszorkányokkal, misztikus tengeri papokkal és még sok mással találkozol. Fedezze fel a Tiragarde Sound köves csúcsait, Túrázzon át Drustvar magas síkságain és vörös erdein, és navigáljon a Stormsong-völgy bonyolult belső csatornáin, miközben meggyőzi ezt a szétszakadt királyságot, hogy csatlakozzon az Ön ügyéhez.
 • Zandalar
  Készítse elő a Horda a háborúért Zandalar ősi birodalmának toborzásával. Ezen a trollok által uralt területen az ősi gonoszság arra vár, hogy szabadjára engedjék a világot, miközben őrült vértroll-imádókkal, gigantikus dinoszauruszokkal és titánkonstrukciókkal küzdesz. Fedezze fel Zuldazart, Azeroth legrégebbi városát; leleplezni Nazmir sivár mocsarait; és bejárja Vol'dun halálos sivatagait.
 • Frasztani fel nem fedezett szigeteket
  Induljon el Azeroth korábban feltérképezetlen szigeteire. Harcolj hármas csoportokban, miközben versenyt futsz a ravasz rivális betolakodókkal – vagy ellenséges játékosokkal –, hogy összegyűjtsd a sziget erőforrásait. Folyamatosan fejlődő kihívások várnak, miközben bejárja a Northrend melletti fagyos tájakat, kinyitja egy elhagyott gilneai kastély kapuit, navigál az elementálok közötti háborúban és még sok minden más.
 • Megrohanja a hadifrontokat
  Irány a frontvonal, és vegyen részt egy nagyszabású, 20 fős Warfront szövetkezetben, hogy megszerezze a kulcsfontosságú stratégiai helyet. Építsd fel a frakciód erőit, vezesd a rohamot, miközben csapataid ostromolják a célt, és harcolj az ellenség parancsnokaival, miközben utoljára állnak ebben az új PvE módban, amelyet a klasszikus Warcraft RTS csaták ihlettek.
 • Töltsön be páncélt titáni erővel
  Vegye át az irányítást Azeroth Szíve felett – egy legendás nyakdarab, amelyet Magni Bronzebeard bízott rád. Telepítse az azerittel, egy felbecsülhetetlen értékű erőforrással, amely a Légió nyomán jelent meg, hogy testre szabhassa páncélját új erőkkel és tulajdonságokkal.
 • Új szintű sapka 120
  Állítsa meg a terjedést. a Véristen romlottságáról, tárd fel egy elveszett titánbolt titkait, és még sok minden mást, miközben a 120-as szintre törsz.
 • Új kazamaták és rajtaütések
  Küzdj át mindenen -új kazamaták, mint például Atal'Dazar aranyvárosa és Freehold törvényen kívüli városa!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek